Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2017 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκαν πρωινές ώρες σήμερα 83χρονος και 75χρονος από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ – Α/Ψ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν.Ν. 53, διότι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Βουλευτές Κυκλάδων κ.κ. Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνιος Συρίγος και Νίκος Μανιός καταθέτουν αναφορά το έγγραφο του Δήμου Μυκόνου της 08.02.2017 με αρ. πρωτ. 934 σχετικά με την αδυναμία λειτουργίας της υπηρεσίας δόμησης του Δήμου Μυκόνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος απευθύνει πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων έργων, για ένταξη και χρηματοδότηση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης και ο αναπληρωτής Τομεάρχης, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ας θυμίσουμε στον κ. Βρούτση λίγα από τα έργα της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες, όντας ο ίδιος υπουργός:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γνωρίζετε ποιες σημαντικότατες προληπτικές εξετάσεις δεν θα πληρώνετε πλέον από την τσέπη σας;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοποθέτηση του Νίκου Συρμαλένιου στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με το άρθρο 76 του Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» πρόκειται να συγκροτηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 07-03-2017 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 31 και 33 ετών καθώς και 49χρονος ημεδαπός γιατί προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόνιμο μηχανισμό υποστήριξης των νησιών στην ΕΕ ζήτησε στην πολιτική αναφορά του ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Γιώργος Χατζημάρκος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos