Τρίτη, 01 Μαϊος 2018 - Psts.gr

Ξεκίνησαν και πάλι οι τεχνικές εργασίες κατασκευής του Αλιευτικού Καταφυγίου στην Αλυκή από το σημείο στο οποίο είχαν σταματήσει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 01 Μαϊος 2018 19:44

«Πιάνοντας το Μάη» στην Πάρο!

Όλων των ειδών τα λουλουδένια χρώματα, όλων των ευωδιών τα ανθισμένα αρώματα έχει παραδοσιακά ο Μάης, η πρώτη ημέρα του οποίου, γιορτάζεται εδώ και αιώνες πανηγυρικά!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου, εκφράζει τη βαθειά οδύνη για τον αδόκητο χαμό του συναδέλφου και φίλου, Γεωργίου Βενιεράκη, που υπηρετούσε στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου.
Απευθύνουμε με πόνο ψυχής, τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση απόπλου για παράνομη ναύλωση επεβλήθη μεσημβρινές ώρες χθες, στο Ρ/Υ πλοίο ''MACIF 23''σημαίας Γαλλίας, το οποίο βρίσκεται στο λιμένα Μαρίνα Ζέας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται στις μεγάλες πόλεις της χώρας οι απεργιακές συγκεντρώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στη Μαδρίτη θα είναι απόψε το βράδυ, καθώς εκεί η Μπάγερν θα προσπαθήσει να ανατρέψει την ήττα της περασμένης εβδομάδας (1-2) στο Μόναχο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

"Η 1η Μαΐου αποτελεί μια παγκόσμια επέτειο-φόρο τιμής, στους αγώνες που έδωσαν οι εργαζόμενοι τους τελευταίους δύο αιώνες, ώστε να φτάσουμε σε υψηλά εργασιακά πρότυπα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά από πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΤΛΑΝΤΙΣ του Άσπρου Χωριού, τα μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων είχαν την ευκαιρία το πρωί της Κυριακής 29-4-2018, να παρουσιάσουν συνοπτικά τη δράση της ομάδας από την ίδρυσή της ως σήμερα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για μια ακόμα χρονιά, τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κυκλάδων, συμμετείχαν στη δράση Let' s do it Greece, στα πλαίσια της οποίας καθάρισαν την παραλία του Λολαντώνη στο Άσπρο Χωριό, την Κυριακή 29-4-2018.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos