Σάββατο, 12 Μαϊος 2018 - Psts.gr

Εσωκομματικές εκλογές ΝΟ. Δ.Ε και ΔΗΜ.Τ.Ο πρόκειται να διεξαχθούν την Κυριακή 13 Μαίου στη Νέα Δημοκρατία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα 24ωρη απεργία για την Τετάρτη, 30 Μαΐου, εξήγγειλε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, ημέρα που ήδη έχει ανακοινωθεί από τη ΓΣΕΕ 24ωρη απεργία στα πλαίσια της μέρας «πανεθνικής δράσης», στην οποία συμμετέχουν και άλλοι φορείς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με 519 βραβευμένες ακτές, η Ελλάδα κατέχει την 2η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 47 χώρες. Μάλιστα, στο σύνολο των 47 χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, η Ελλάδα κατείχε το 12% των συνολικών βραβεύσεων. Πρώτη στην Ελλάδα αναδείχθηκε και φέτος, με 89 σημαίες η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής. Η διεθνής επιτροπή βράβευσε φέτος 3.687 ακτές, 679 μαρίνες και 55 σκάφη αειφόρου τουρισμού σε όλο τον κόσμο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυο από τους δράστες εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που παραλάμβαναν δέμα με κάνναβή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με το μεταφορικό ισοδύναμο, που θα εφαρμοστεί πιλοτικά από την 1η Ιουλίου οι νησιώτες θα επιδοτούνται για ένα μέρος του κόστους για ακτοπλοϊκές μετακινήσεις τους ενώ το ίδιο θα ισχύσει και τις επιχειρήσεις που διακινούν εμπορεύματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί να πιστεύετε ότι με τις μπατονέτες μπορείτε να καθαρίσετε τα αυτιά σας από το φυσικό κερί που αναπτύσσεται εκεί για την προστασία του τυμπάνου και την σωστή λίπανση του εσωτερικού του αυτιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στο κτίριο ΚΕΠ την 15η του μηνός Μαΐου του έτους 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με έγγραφο της η ομάδα Α.Ο. Φοίνικας ενημερώνει ότι παραιτείται από τον αγώνα παγκορασίδων με τον Α.Ο. Ποσειδώνα Τήνου που ήταν ορισμένος για το Σάββατο 12/5 στις 12:45 στο Α.Κ. «Τήνια 1895». Ως εκ τούτου η φιλοξενούμενη ομάδα μηδενίζεται και ο αγώνας κατοχυρώνεται με 3-0 σετ για τον Α.Ο. Ποσειδώνα Τήνου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Συνάντηση Γ. Χατζημάρκου, Μ. Παπαβασιλείου και Γ. Λεονταρίτη, με διευθυντικά στελέχη της Fraport Greece, σήμερα στην Αθήνα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σημαντική επιτυχία της Δημοτικής Αρχής Μυκόνου - Ο Δήμαρχος Μυκόνου υπέγραψε Μνημόνιο Συμφωνίας με τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Πεκίνου και μέλους του Πολιτικού Γραφείου και της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ. Κίνας κ. Cai Qi, του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Λευτέρη Κρέτσου και του Κινέζου Πρέσβη στην Ελλάδα κ. Zou Xiaoli.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos