Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στις ξεχασμένες δομές υγείας και στις υποβαθμισμένες γειτονιές της Ρόδου

14 Μαϊος 2014 10:20 Parianotypos.gr
ΕΚΛΟΓΕΣ 2014
11789 φορές
Στις ξεχασμένες δομές υγείας και στις υποβαθμισμένες γειτονιές της Ρόδου

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, επικεφαλής της περιφερειακής κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» , συνοδευόμενος από τον υποψήφιο

 χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπο Κόκκινο και στελέχη και υποψηφίους του συνδυασμού, επισκέφθηκαν σήμερα το Νοσοκομείο της Ρόδου, το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Δωδεκανήσου και την συνοικία της Μέγγαβλης.

Στο Νοσοκομείο της Ρόδου είχαν συνάντηση με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Τα στελέχη του Περιφερειακού Συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ», ευχαρίστησαν το προσωπικό του Νοσοκομείου, που κάτω από δύσκολες συνθήκες στηρίζει το δημόσιο αγαθό της Υγείας. Στη συνάντηση που είχαν στη συνέχεια με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Παπανικόλα, ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού που υπάρχουν. Ο κ.Χατζημάρκος τόνισε  ότι «ως νέα Περιφερειακή Αρχή θα διεκδικήσουμε, με το σύνολο του Δωδεκανησιακού Λαού, με συνέπεια και συνέχεια, τις καλύτερες δυνατές συνθήκες υγείας από την πολιτεία» και δήλωσε αρωγός στις όποιες πρωτοβουλίες αναπτύσσονται από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και στόχο έχουν την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας. Επίσης, επίσκεψη έγινε και στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας, ήταν τα ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Δωδεκανήσου, όπου διαπιστώθηκε η ανάγκη περαιτέρω στήριξης και σε αυτήν τη δομή υγείας.

Τελευταία στάση στη γειτονική περιοχή της Μέγγαβλης. Η εγκατάλειψη, η ανεργία, η φτώχεια και η εξαθλίωση είναι η κατάσταση που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι κάτοικοι της υποβαθμισμένης αυτής περιοχής. Τα τελευταία χρόνια δεν έχει υλοποιηθεί καμία αναπτυξιακή δράση ή έργο από την Περιφερειακή Αρχή στην περιοχή.

Με χαρά οι κάτοικοι της περιοχής συναντήθηκαν με τον κ. Χατζημάρκο και ενημερώθηκαν για τις θέσεις και τις προτάσεις του σχεδίου Κ2 και του περιφερειακού συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ»., ενώ επίσκεψη πραγματοποιήθηκε και στο ΚΑΠΗ της περιοχής.

  • Κάντε click για μεγέθυνση 20140513_104036.jpg
  • Κάντε click για μεγέθυνση 20140513_110915.jpg
  • Κάντε click για μεγέθυνση 20140513_114805.jpg
  • Κάντε click για μεγέθυνση 20140513_122950.jpg
  •  
20140513_104036.jpg 20140513_110915.jpg 20140513_114805.jpg

20140513_122950.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(0 ψήφοι)
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet
Parianotypos.gr

Parianotypos.gr

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Τελευταία άρθρα από τον/την Parianotypos.gr

  • H SEAJETS διέθεσε χωρίς αμοιβή δύο επιπλέον πλοία της για να μεταφέρουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς εντείνεται η προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στη Χίο
  • Συνάντηση Δημάρχου Πάρου με Στελέχη της ΟΠΚΕ
  • Πάρος: Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς
  • Συνελήφθησαν -3- ημεδαποί για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και οπλοκατοχή στη Σύρο
  • ΕΟΔ Κυκλάδων - Πιστοποιημένο σεμινάριο ΚΑΡΠΑ