×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πωλείται 50.000 ευρώ ο κλεμμένος ιατρικός φάκελος του Σουμάχερ

24 Ιουνίου 2014 10:06

Μια θλιβερή διάσταση φαίνεται να λαμβάνει η υπόθεση Σουμάχερ, καθώς ο ιατρικός του φάκελος φέρεται να έχει κλαπεί και να διατίθεται προς πώληση αντί 50.000 ευρώ σε γερμανικά, γαλλικά και αγγλικά ΜΜΕ.

Η εκπρόσωπος του Γερμανού πιλότου της Formula 1 προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν κυρώσεις σε περίπτωση δημοσιοποίησης των στοιχείων.

Την αποστροφή της για το γεγονός εξέφρασε η εκπρόσωπος του Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ, τονίζοντας:

«Εδώ και αρκετές ημέρες κλεμμένα έγγραφα και στοιχεία διατίθενται προς πώληση. Το άτομο που τα προωθεί, ισχυρίζεται ότι πρόκειται για τον ιατρικό φάκελο του Μίκαελ Σουμάχερ.

Δεν μπορούμε να κρίνουμε αν αυτά τα έγγραφα είναι αυθεντικά. Ωστόσο, είναι σαφές ότι έχουν κλαπεί. Η κλοπή έχει αναφερθεί και εξετάζεται από τις αρχές.

Τονίζουμε ότι τόσο η αγορά, όσο και η δημοσιοποίηση τέτοιων εγγράφων απαγορεύεται. Το περιεχόμενο ιατρικών φακέλων είναι προσωπικό και εμπιστευτικό και δεν θα πρέπει να δημοσιοποιηθεί.

Ως εκ τούτου, σε κάθε μεμονωμένη περίπτωση, θα ασκηθεί ποινική δίωξη και θα ζητηθεί αποζημίωση για οποιαδήποτε δημοσιοποίηση του περιεχομένου, ή αναφορά στον ιατρικό φάκελο. Ευελπιστούμε στην κατανόησή σας».

Στις 16 Ιουνίου ο «πιλότος» της Formula 1 βγήκε από το κώμα -στο οποίο βρισκόταν εδώ και μήνες, μετά το σοβαρό του ατύχημα στις 29 του περασμένου Δεκεμβρίου, ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις- και μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ σε ειδικό πανεπιστημιακό κέντρο αποκατάστασης στην Λωζάνη της Ελβετίας.

Ο φάκελος πιθανώς κλάπηκε από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ στη Γαλλία, αλλά αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

www.ethnos.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr