Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συναγερμός στον Λευκό Οίκο: Οι αρχές ερευνούν ύποπτο δέμα

03 Νοεμβρίου 2017 17:01
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συναγερμός στον Λευκό Οίκο: Οι αρχές ερευνούν ύποπτο δέμα

test2

test2

Ένας ύποπτος έχει συλληφθεί - Οι είσοδοι και έξοδοι του Λευκού Οίκου έκλεισαν εξαιτίας ύποπτης δραστηριότητας - Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, είχε μόλις αποχωρήσει από το κτήριο

Οι είσοδοι και έξοδοι του Λευκού Οίκου έκλεισαν εξαιτίας ύποπτης δραστηριότητας και ένας ύποπτος έχει συλληφθεί. Αυτό μετέδωσε επικαλούμενο τη Mυστική Yπηρεσία (Secret Service) το τηλεοπτικό δίκτυο NBC στον λογαριασμό του στο τουίτερ.

Η Πενσιλβάνια Άβενιου και η πλατεία Λαφαγιέτ έχουν κλείσει για την κυκλοφορία.

Σύμφωνα με την Washington Post, η εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ουάσινγκτον Μαργκαρίτα Μιχαΐλοβα δήλωσε πως οι αρχές ερευνούν ένα ύποπτο δέμα έξω από τον Λευκό Οίκο.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες και το όνομα του συλληφθέντος δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

Όπως μεταδίδει το Associated Press ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, είχε μόλις αποχωρήσει από το κτήριο, για να ξεκινήσει την περιοδεία του στην Ασία.

www.protothema.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet