Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυξάνονται τα θύματα από την επίθεση με μαχαίρι σε αστυνομικό τμήμα στο Παρίσι

03 Οκτωβρίου 2019 18:32

Τουλάχιστον τέσσερις αξιωματικοί έχουν πεθάνει σε επίθεση με μαύρο μαχαίρι στην έδρα της αστυνομίας των Παρισίων, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες
Μοιράσου το άρθρο μέσω:


Τουλάχιστον τέσσερις αξιωματικοί έχουν πεθάνει σε επίθεση με μαύρο μαχαίρι στην έδρα της αστυνομίας των Παρισίων, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ο δράστης, που λέγεται ότι ήταν υπάλληλος στο αστυνομικό τμήμα αλλά δεν έχει διευκρινιστεί με ποια ιδιότητα, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε. Η έδρα της αστυνομίας, είναι στην καρδιά της πόλης, καθώς βρίσκεται απέναντι από τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων.

Η περιοχή γύρω από το αρχηγείο, στο ιστορικό κέντρο του Παρισιού, έχει αποκλειστεί, ενώ στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις, καθώς και 12 οχήματα της πυροσβεστικής. Εκεί βρίσκεται και ο πρωθυπουργός, Εντουάρ Φιλίπ.

Η εταιρεία του παρισινού μετρό RATP ανακοίνωσε επίσης ότι ο σταθμός Cite, που βρίσκεται κοντά στο αρχηγείο της αστυνομίας, έκλεισε για λόγους ασφαλείας.

Λίγο μετά τις 3.30 το μεσημέρι το γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι BFM TV μετέδωσε πως τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά την επίθεση στην έδρα της αστυνομίας.

eleftherostypos.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr