Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ακυρώνεται η πρεμιέρα του 007 λόγω...κορωνοϊού

18 Φεβρουαρίου 2020 14:01
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ακυρώνεται η πρεμιέρα του 007 λόγω...κορωνοϊού

test2

test2

Οι συντελεστές της νέας ταινίας ακύρωωσαν και την περιοδεία


Σύμφωνα με δημοσίευμα των Sunday Times η απόφαση ελήφθη μετά το κλείσιμο 70.000 κινηματογράφων σε ολόκληρη την Κίνα σε μια προσπάθεια να σταματήσει η διάδοση του ιού.

Η πρεμιέρα του «No Time to Die» στην Κίνα επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο, αλλά τα σχέδια έχουν «τώρα ναυαγήσει», σημειώνεται στο δημοσίευμα.
Το κλείσιμο κινηματογράφων στην Κίνα, τη δεύτερη περιοχή στον κόσμο με τα περισσότερα κέρδη από την προβολή κινηματογραφιών ταινιών πλήττει σοβαρά το Χόλιγουντ.
Η ταινία «No Time to Die» θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Απριλίου.

/lifeis.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet