Εκτύπωση αυτής της σελίδας

49χρονη Ιταλίδα νοσοκόμα δεν άντεξε και αυτοκτόνησε περιμένοντας τα αποτελέσματα του κορωνοϊού

23 Μαρτίου 2020 02:01

O εφιάλτης του κορωνοϊού δεν έχει τέλος στην Ιταλία. Κάθε 24ωρο που περνά μοιάζει να είναι χειρότερο από το προηγούμενο, αφού ο κατάλογος των εκατοντάδων νεκρών αλλά και των ανθρώπων που νοσούν από τον Covid-19 διαρκώς αυξάνεται.


Την ίδια ώρα γιατροί και νοσηλευτές απευθύνουν έκκληση στον κόσμο να μείνει στα σπίτια του, διότι όπως λένε «κάθε έξοδος ανοίγει την πόρτα στον ιό», ενώ οι περιγραφές τους στα μέσα ενημέρωσης για την τραγική κατάσταση που βιώνουν, συγκλονίζουν.

 

Θύμα των συνθηκών πολέμου που περνά η Ιταλία και μια 49χρονη νοσοκόμα η οποία εργαζόταν στο νοσοκομείο της πόλης Jesolo. Η γυναίκα αναγκάστηκε να μείνει στο σπίτι της για δύο ημέρες καθώς είχε εμφανίσει πυρετό. Εχοντας αυτό το σύμπτωμα η ανησυχία της εντάθηκε. Εκανε το τεστ για τον νέο κορωνοϊό, όμως δεν άντεξε να περιμένει τα αποτελέσματα και αυτοκτόνησε.

Η 49χρονη νοσοκόμα βρέθηκε από έναν ψαρά στον ποταμό Piave, στο Cortellazzo, στις 18 Μαρτίου. Η σωρός της ανασύρθηκε από την Ακτοφυλακή. Οταν αναγνωρίσθηκε το πτώμα της κανείς από τους συναδέλφους της δεν μπορούσε να το πιστέψει. Οπως λένε, ήταν αφοσιωμένη στη δουλειά της και κανείς τους δεν περίμενε κάποιος συνάδελφος να καταρρεύσει χωρίς επιστροφή.

marieclaire.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr