Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ντουμπάι: Τα αυξημένα κρούσματα κορονοϊού φέρνουν αναβολή στο ελληνικό πάρτι

14 Ιανουαρίου 2021 14:19

Τα αυξημένα κρούσματα κορονοϊού αναβάλλουν το... μεγάλο ελληνικό πάρτι


Έχει περάσει μία εβδομάδα από τότε που η είδηση για το μεγάλο ελληνικό πάρτι στο Ντουμπάι, εν μέσω κορονοϊού, είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια στο διαδίκτυο, μια είδηση που είχε κάνει γνωστή η Ελληνίδα dj Άντζελα Παντελή, που εργάζεται εκεί, με συνέντευξη της στην εφημερίδα «On Time».

 

Ωστόσο, η ίδια dj επανήλθε ενημερώνοντας πως το ελληνικό πάρτι αναβάλλεται λόγω της αύξησης των κρουσμάτων στο Ντουμπάι. Συγκεκριμένα, με ένα instagram story, η μουσική παραγωγός ενημέρωσε πως το ελληνικό πάρτι αναβάλλεται για τις 29 Ιανουαρίου.

«Ήρθα στο Ντουμπάι στις 20 Δεκεμβρίου για τα εορταστικά events που είχα προγραμματίσει. Εκεί κάνω non stop προπόνηση στα ακροβατικά και στη γυμναστική, παίζω μουσική σε διάφορες εκδηλώσεις. Μάλιστα, έχουμε Big Greek Party (ένα μεγάλο ελληνικό πάρτι) στις 15 Ιανουαρίου στο Millenium Hotel όπου θα παίξω μουσική. Στη Νέα Υόρκη, η κατάσταση λόγω έξαρσης του Covid-19 είναι τραγική, οι δουλειές ανύπαρκτες, το μέλλον αβέβαιο. Και βέβαια, αφού είμαι στο Ντουμπάι, πάω και στην παραλία», είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες η dj αναφορικά με το πάρτι.

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr