Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κύπρος: Ιατροδικαστής «ίνδαλμα» των αντιεμβολιαστών έγινε στόχος τους όταν αποφάσισε να εμβολιαστεί

24 Σεπτεμβρίου 2021 15:05

Απειλές κατά της ζωής του και υβριστικά μηνύματα λαμβάνει ο Κύπριος ιατροδικαστής, πρώην βουλευτής και ευρωβουλευτής Μάριος Ματσάκης, που θα κάνει το εμβόλιο - Ήταν «σημαία» του αντιεμβολιαστικού κινήματος

Ο Κύπριος ιατροδικαστής και πρώην βουλευτής και ευρωβουλευτής Μάριος Ματσάκης, από «σημαία» των αρνητών του κορωνοϊού και των αντιεμβολιαστών, έχει γίνει πλέον στόχος απειλών.

Ο κ. Ματσάκης για μήνες τασσόταν εναντίον των εμβολιασμών, υποστηρίζοντας πως τα εμβόλια είναι επικίνδυνα γιατί δεν έχουν δοκιμαστεί και ουδείς γνωρίζει τις μακροχρόνιες συνέπειες στους ανθρώπους.

Τα όσα διακήρυττε για πολλούς μήνες τα χρησιμοποιούσαν οι αντιεμβολιαστές ως επιχειρήματα για τη θέση τους κατά των εμβολιασμών.

Ωστόσο προσφάτως ο κ. Ματσάκης άλλαξε άποψη και ανακοίνωσε πως πρόκειται να εμβολιαστεί και όπως αποκάλυψε ψάχνει ραντεβού για τις επόμενες ημέρες.

Μόλις ανακοίνωσε ότι θα εμβολιαστεί, άρχισε να δέχεται υβριστικά και απειλητικά μηνύματα και αναγκάστηκε να κάνει καταγγελία στην Αστυνομία καθώς κάποιοι απειλούν την ζωή του.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα