Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκτακτη τηλεδιάσκεψη των ηγετών της ΕΕ: Φόβοι για πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας

14 Φεβρουαρίου 2022 13:33
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Εκτακτη τηλεδιάσκεψη των ηγετών της ΕΕ: Φόβοι για πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας

test2

test2

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε σήμερα με άλλους ευρωπαίους ηγέτες, σε τηλεδιάσκεψη υπό τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου με θέμα την Ουκρανία.

Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης υπογραμμίστηκε η ανάγκη συντονισμού των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και καλύτερης προετοιμασίας σε περίπτωση κλιμάκωσης της κρίσης. Τονίστηκε ακόμη η ανάγκη διατήρησης της ευρωπαϊκής ενότητας και η εξάντληση όλων των διπλωματικών μέσων και των διαύλων επικοινωνίας προκειμένου να αποφευχθεί η κλιμάκωση.

Οι ηγέτες επανέλαβαν ότι μία επιθετική ενέργεια από την πλευρά της Ρωσίας θα επέφερε σοβαρές συνέπειες με μεγάλο κόστος και συμφώνησαν να παραμείνουν σε επαφή.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Ουκρανία: Η πρόταση Πούτιν για συνάντησή του με τον Ζελένσκι στη Μόσχα είναι απαράδεκτη
  • Τζέι Ντι Βανς: Η Ευρώπη πρέπει να έχει τη «μερίδα του λέοντος» ως προς τις εγγυήσεις ασφαλείας που ζητά η Ουκρανία
  • Πόλεμος στην Ουκρανία: Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες μετά τη συνάντηση στον Λευκό Οίκο (βίντεο)
  • O Ζελένσκι θα συναντηθεί με τον Τραμπ στην Ουάσιγκτον τη Δευτέρα -«Είχαμε ουσιαστική συνομιλία»
  • Αλάσκα: Αισιόδοξοι οι κάτοικοι για συμφωνία ειρήνης στην Ουκρανία (βίντεο)
  • Τις επόμενες μέρες η συνάντηση Πούτιν-Τραμπ: Αισιοδοξία για το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία (βίντεο)