Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πόλεμος στην Ουκρανία: Κορυφαία μπαλαρίνα των Μπολσόι ενάντια στη Ρωσία - «Ντρέπομαι για την πατρίδα μου»

09 Μαρτίου 2022 14:56
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΩΣΙΑ
Πόλεμος στην Ουκρανία: Κορυφαία μπαλαρίνα των Μπολσόι ενάντια στη Ρωσία - «Ντρέπομαι για την πατρίδα μου»

test2

react2 2025

skandalis77

Η 30χρονη Σμίρνοβα ενώνει τις φωνή της με άλλες κορυφαίες Ρωσίδες μπαλαρίνες που τάσσονται κατά της ρωσικής εισβολής

Κάθε φορά που βάζει τις πουέντ, η Όλγα Σμίρνοβα, πρίμα μπαλαρίνα των Μπολσόι, μαγεύει το κοινό. Τώρα όμως η κορυφαία χορεύτρια διατρανώνει την αντίθεσή της στον πόλεμο του Πούτιν στην Ουκρανία.

«Είμαι ενάντια σε αυτόν τον πόλεμο από τα βάθη της ψυχής μου». Αισθάνομαι ντροπή για τη χώρα μου καθώς ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σφυροκοπά την Ουκρανία», υποστηρίζει σε ανάρτησή της στο Telegram.

 Η 30χρονη Σμίρνοβα ενώνει τις φωνή της με άλλες κορυφαίες Ρωσίδες μπαλαρίνες που τάσσονται κατά της ρωσικής εισβολής, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Πριν από λίγες ημέρες, ο παγκοσμίου φήμης χορογράφος Αλεξέι Ρατμάνσκι, που γεννήθηκε στην Ουκρανία, είχε ζητήσει τον άμεσο τερματισμό του πολέμου. Ο Ρατμάνσκι ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής επί μία τετραετία στα ρωσικά μπαλέτα Μπολσόι.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η Ρωσίδα πρίμα μπαλαρίνα που στις φλέβες της ρέει και ουκρανικό αίμα, παρακολουθεί με έντονη ανησυχία τις εξελίξεις στην εμπόλεμη χώρα όπου έχει συγγενείς και φίλους .
«Πιθανόν κάθε Ρώσος έχει συγγενείς ή φίλους που ζουν στην Ουκρανία. Ο παππούς μου είναι Ουκρανός κι εγώ είμαι κατά το 1/4 Ουκρανή», όπως λέει. Για τη Σμίρνοβα, «Συνεχίζουμε να ζούμε στον 20ο αιώνα, αν και διανύουμε τον 21ο».

«Τα πολιτικά ζητήματα σε μια σύγχρονη πολιτισμένη κοινωνία θα πρέπει να επιλύονται αποκλειστικά με ειρηνικές διαπραγματεύσεις. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα ντρεπόμουν για τη Ρωσία. Ήμουν πάντα περήφανη για τον ταλαντούχο ρωσικό λαό, για τα πολιτιστικά και αθλητικά μας επιτεύγματα. Τώρα (με) πονάει που άνθρωποι πεθαίνουν, ενώ άλλοι δεν έχουν ένα σπίτι για να μείνουν ή αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

«Και ποιος θα το φανταζόταν ... ότι όλα αυτά θα συνέβαιναν σε εμάς, γιατί ακόμα κι αν δεν βρισκόμαστε στο επίκεντρο των εχθροπραξιών, δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι σε μια παγκόσμια καταστροφή», υπογραμμίζει η Ρωσίδα πρίμα μπαλαρίνα.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Ο Πούτιν έλαβε το αμερικανικό σχέδιο για την Ουκρανία – «Είμαστε έτοιμοι για ειρηνική λύση»
  • Πρωτοφανής πρόκληση από Ζαχάροβα: H Ρωσία θα απαντήσει κατάλληλα στην Ελλάδα για την κοινή παραγωγή drones με την Ουκρανία
  • Ένας νεκρός, 15 τραυματίες σε «μαζική» επίθεση της Ρωσίας στο Κίεβο - Επιδρομή drones της Ουκρανίας σε ρωσική πόλη στη Μαύρη Θάλασσα
  • Ντ. Τραμπ: Ρωσία και Κίνα κάνουν δοκιμές πυρηνικών όπλων «αλλά δεν μιλάνε γι’ αυτό»
  • Τρίτη διαδοχική νύχτα Ουκρανικών επιθέσεων στη Μόσχα με drones (βίντεο)
  • Ο Τραμπ ανακοίνωσε πως ακύρωσε την συνάντηση με τον Πούτιν - Στροφή Τραμπ με «τεράστιες κυρώσεις» στη Ρωσία