Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πόλεμος στην Ουκρανία: Άνδρας προσπαθεί να βοηθήσει τον παραλυμένο από τον τρόμο σκύλο του

16 Μαρτίου 2022 17:00
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Πόλεμος στην Ουκρανία: Άνδρας προσπαθεί να βοηθήσει τον παραλυμένο από τον τρόμο σκύλο του

test2

test2

Μία φωτογραφία ενδεικτική του τρόμου που βιώνουν τα ζώα μέσα στη φρίκη του πολέμου

Ο πόλεμος μαίνεται για 21η μέρα στην Ουκρανία με τις ρωσικές δυνάμεις να σφυροκοπούν τη χώρα από πολλαπλά μέτωπα.

Υπό τον φόβο του θανάτου, Ουκρανοί κρύβονται σε υπόγεια καταφύγια, ή διαφεύγουν σε γειτονικές χώρες, παίρνοντας μαζί τους και τα αγαπημένα τους κατοικίδια, τα οποία τρομοκρατημένα δεν αντέχουν τους ήχους των εκρήξεων από τους βομβαρδισμούς.

 Τον τρόμο αυτό απαθάνατησε ο φωτορεπόρτερ των Los Angeles Times Μάρκους Γιαμ σε μία φωτογραφία.

 Το ζώο αρνείται να προχωρήσει καθώς έχει τρομάξει από τους ήχους των βομβαρδισμών που έπληξαν το Ιρπίν, με την εικόνα να είναι ενδεικτική του τρόμου που βιώνουν τα ζώα, μέσα στη φρίκη του πολέμου.

Μάλιστα, τη συγκεκριμένη φωτογραφία την ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter και το υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Ρωσία: Ουκρανικά drones χτύπησαν αποθήκη καυσίμων στο Σάρατοφ που τροφοδοτεί ρωσικά βομβαρδιστικά
  • Σήμερα ο δεύτερος γύρος των ειρηνευτικών συνομιλιών μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας
  • Ζελένσκι: «Xτυπήσαμε τη ρωσική αεροπορία με 117 drones, λαμπρό αποτέλεσμα που θα γραφτεί στα βιβλία της ιστορίας»
  • Τραμπ: Ρωσία και Ουκρανία ξεκινούν αμέσως διαπραγματεύσεις για εκεχειρία και τέλος του πολέμου
  • Χωρίς τον Πούτιν οι διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία στην Τουρκία
  • Σεργκέι Λαβρόφ: " Η Μόσχα είναι «διατεθειμένη» να συνάψει συμφωνία που θα τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία"