Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σεισμός σε Τουρκία - Συρία: Στις 20 Μαρτίου στις Βρυξέλλες η Διεθνής Διάσκεψη Δωρητών

10 Μαρτίου 2023 12:27
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΥΡΩΠΗ
Σεισμός σε Τουρκία - Συρία: Στις 20 Μαρτίου στις Βρυξέλλες η Διεθνής Διάσκεψη Δωρητών

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Στις 20 Μαρτίου στις Βρυξέλλες, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Σουηδική Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ θα φιλοξενήσουν Διεθνή Διάσκεψη Δωρητών για την υποστήριξη των πολιτών που επλήγησαν από τους σεισμούς στην Τουρκία και την Συρία.

Η Διάσκεψη των Δωρητών συνδιοργανώνεται από την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον πρωθυπουργό της Σουηδίας Ουλφ Κρίστερσον και διοργανώνεται σε συντονισμό με τις τουρκικές αρχές.

Η Διάσκεψη θα είναι ανοιχτή στα κράτη μέλη της ΕΕ, στις υποψήφιες και δυνητικά υποψήφιες χώρες, στις γειτονικές και τις χώρες εταίρους, στα μέλη της G20 -εκτός από τη Ρωσία- κράτη μέλη της Συνεργασίας του Κόλπου, καθώς και στον ΟΗΕ, διεθνείς οργανισμούς, ανθρωπιστικούς φορείς, διεθνή και ευρωπαϊκά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ευρώπη πρέπει να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δεχθεί επίθεση
  • Στ. Παπασταύρου: Η Ευρώπη πρέπει να είναι προετοιμασμένη, με στοχευμένα μέτρα και ευελιξία (βίντεο)
  • Πακέτο μέτρων: Τι εξετάζει η Ευρώπη για να «χτυπήσει» την ακρίβεια
  • Πακέτα διακοπών: «πράσινο φως» σε νέους κανόνες για προστασία των παραθεριστών
  • Το Ευρωκοινοβούλιο έβαλε στον «πάγο» μέχρι νεωτέρας την εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ
  • Γερνάμε σαν χώρα: Στα 47,2 έτη η διάμεση ηλικία στην Ελλάδα – Είμαστε οι τρίτοι «γηραιότεροι» στην ΕΕ