Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς εξηγείται η ακραία ισχυρή δόνηση στη Μιανμάρ, ο Ε. Λέκκας εξηγεί – Φόβοι για χιλιάδες νεκρούς (βίντεο)

28 Μαρτίου 2025 19:22
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΜΙΑΝΜΑΡ
  • ΔΟΜΗΣΗ
  • ΝΕΚΡΟΙ
  • ΛΕΚΚΑΣ
Πώς εξηγείται η ακραία ισχυρή δόνηση στη Μιανμάρ, ο Ε. Λέκκας εξηγεί – Φόβοι για χιλιάδες νεκρούς (βίντεο)

test2

react2 2025

skandalis77

Newsroom Newsroom

Ο καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας μίλησε στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του ΕΡΤNews σχετικά με τον μεγάλο σεισμό που έπληξε τη Μιανμάρ την Παρασκευή και το σεισμικό προφίλ της περιοχής.

«Είχαμε να κάνουμε με ένα μεγάλο σεισμό. Έναν σεισμό της τάξης των 7,7 βαθμών, σε μικρό εστιακό βάθος. Αυτοί είναι οι δύο κύριοι παράγοντες οι οποίοι συνετέλεσαν στο να έχουμε τόσο μεγάλες καταστροφές σε τόσο εκτεταμένη έκταση», είπε αρχικά ο κ. Λέκκας.

Το χρονικό και οι νεότερες πληροφορίες για τον φονικό σεισμό των 7,7 Ρίχτερ στη Μιανμάρ – Εικόνες αποκάλυψης.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Μπλόκο στη δόμηση στη Σαντορίνη
  • Τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Λαυρίου στην Παιανία - 2 νεκροί (βίντεο)
  • Στους 20 οι νεκροί από τον ισχυρό σεισμό 6,3 Ρίχτερ στο Αφγανιστάν (βίντεο)
  • Κρήτη: Μακελειό στα Βορίζια Ηρακλείου -Δύο νεκροί από πυροβολισμούς, μετά από αντίποινα για βόμβα σε σπίτι
  • Ήταν παντρεμένοι λιγότερο από έναν χρόνο και βρέθηκαν νεκροί μαζί μέσα σε αμάξι – Το ταξίδι στη Σαντορίνη – Το σενάριο που εξετάζει η αστυνομία
  • Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες σε καραμπόλα στις Αφίδνες - Nεκρός οδηγός μηχανής στην Αθηνών-Κορίνθου (βίντεο)