Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Εμανουέλ Μακρόν τραγούδησε τη «Μασσαλιώτιδα» με τους ναύτες στο «Charles de Gaulle» [βίντεο]

10 Μαρτίου 2026 23:09
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΜΑΚΡΟΝ
Ο Εμανουέλ Μακρόν τραγούδησε τη «Μασσαλιώτιδα» με τους ναύτες στο «Charles de Gaulle» [βίντεο]

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Τον εθνικό ύμνο με τους ναύτες στο αεροπλανοφόρο «Charles de Gaulle» τραγούδησε ο Εμανουέλ Μακρόν κατά την επίσκεψή του στο γαλλικό αεροπλανοφόρο.

Ο Γάλλος πρόεδρος είχε μια τριμερή συνάντηση με τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Χριστοδουλίδη, και τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με τους τρεις ηγέτες να στέλνουν ένα μήνυμα ενότητας από την Πάφο.

Κατά την επιστροφή του, έκανε μια στάση στη Σούδα, όπου τον υποδέχτηκε ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας. Στη συνέχεια, ο Γάλλος πρόεδρος επιβιβάστηκε στο αεροπλανοφόρο «Charles de Gaulle».

Εκεί, επιβεβαίωσε κατηγορηματικά ότι «δεν συμμετέχουμε σε μια συνεχιζόμενη σύγκρουση», διευκρινίζοντας παράλληλα ότι οι γαλλικές δυνάμεις συνέχισαν τις «αναχαιτίσεις» τους τις τελευταίες ημέρες για να προστατεύσουν τους εταίρους τους.

Στη συνέχεια, σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media αλλά και στη «Le Figaro», ο Γάλλος πρόεδρος παρότρυνε τους ναύτες να τραγουδήσουν τη «Μασσαλιώτιδα», τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας, τραγουδώντας μάλιστα μαζί τους.

{https://www.youtube.com/watch?v=Jh0oXnU_WEs&t=42s}

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Τι σημαίνει η παρουσία Μητσοτάκη και Μακρόν στην Κύπρο – Τι αναφέρει ο διπλωματικός αναλυτής του ΕΡΤnews (βίντεο)
  • Συμφωνία Μακρόν-Μητσοτάκη-Μελόνι για συντονισμό ενεργειών σχετικά με την αποστολή στρατιωτικών μέσων στην Α. Μεσόγειο
  • Διάγγελμα Μακρόν: Στέλνουμε αντιαεροπορικά και φρεγάτα στην Κύπρο – Το αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκωλ» απέπλευσε για Μεσόγειο (Βίντεο)
  • Μακρόν: Θα ψηφίσουμε κατά της συμφωνίας ΕΕ-Mercosur
  • Μακρόν για Μπριζίτ Μπαρντό: «Θρηνούμε μια θρυλική προσωπικότητα του αιώνα»
  • Ο Πούτιν «έτοιμος για διάλογο» με τον Μακρόν