Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φον ντερ Λάιεν για αποκεφαλισμό στο Παρίσι: Αισθάνθηκα φρίκη, η σκέψη μου στρέφεται στους εκπαιδευτικούς

17 Οκτωβρίου 2020 15:34
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φον ντερ Λάιεν για αποκεφαλισμό στο Παρίσι: Αισθάνθηκα φρίκη, η σκέψη μου στρέφεται στους εκπαιδευτικούς

test2

test2

Η σκέψη μου στρέφεται στους εκπαιδευτικούς στη Γαλλία και παντού στην Ευρώπη δήλωσε σήμερα η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.



Με αφορμή την δολοφονία καθηγητή ιστορίας σχολείου της Κονφλάν Σεντ Ονορίν, κοντά στο Παρίσι, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δήλωσε «Αισθάνθηκα φρίκη όταν ενημερώθηκα για την δολοφονία ενός καθηγητή στην Κονφλάν Σεντ Ονορίν. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και στους Γάλλους. Η σκέψη μου στρέφεται επίσης στους εκπαιδευτικούς στη Γαλλία και παντού στην Ευρώπη. Χωρίς αυτούς δεν υπάρχουν πολίτες. Χωρίς αυτούς δεν υπάρχει δημοκρατία», αναφέρει σε μήνυμά της στο Twitter.

Η δολοφονία του καθηγητή, ο οποίος έδειξε στους μαθητές του σκίτσα του Μωάμεθ, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, έχει συγκλονίσει τη Γαλλία.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν χαρακτήρισε την ενέργεια αυτή "ισλαμιστική τρομοκρατική επίθεση".

iefimerida.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet