Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Πρέπει να αυξήσουμε την πίεση στον Πούτιν -Να ενισχύσουμε περισσότερο τις κυρώσεις

06 Απριλίου 2022 15:53
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Πρέπει να αυξήσουμε την πίεση στον Πούτιν -Να ενισχύσουμε περισσότερο τις κυρώσεις

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Oι δράστες πρέπει να πληρώσουν, δήλωσε η Πρόεδρος της Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Μιλώντας στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο για τον πόλεμο στην Ουκρανία, η Ουρσουλα φον ντερ Λάιεν τόνισε «Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή του πολέμου πρέπει να αυξήσουμε την πίεση στον Πούτιν γι'αυτό προτείνουμε να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τις κυρώσεις», σημείωσε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Προσέθεσε ότι οι κυρώσεις είναι σκληρές για να μειώνουν τις πολιτικές και οικονομικές επιλογές του Κρεμλίνου και «έξυπνες γιατί επηρεάζουν τη Ρωσία πιο πολύ από ότι εμάς». Επίσης επισήμανε ότι δεν πρόκειται για τις τελευταίες κυρώσεις.

«Τώρα απαγορεύουμε τον άνθρακα. Αλλά τώρα πρέπει να δούμε το πετρέλαιο και πρέπει να δούμε τα έσοδα που λαμβάνει η Ρωσία από τα ορυκτά καύσιμα» σημείωσε η κ. Φον ντερ Λάιεν. Υπογράμμισε ότι, περισσότερο από ποτέ, η Ευρώπη στέκεται σθεναρά στο πλευρό της Ουκρανίας και συμπλήρωσε ότι «είμαστε στο πλευρό των εκατομμυρίων που διαφεύγουν από τους εισβολείς. Θα κάνουμε τα πάντα για να διαβεβαιώσουμε ότι μπορούν να επιστρέψουν με ασφάλεια. Αυτό είναι το μήνυμα το οποίο ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ Μπορέλ και εγώ θα μεταφέρουμε στον Πρόεδρο Ζελένσκι όταν θα επισκεφθούμε το Κίεβο στο τέλος της εβδομάδας».

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Κοινή δήλωση του Δημάρχου και της Επάρχου Τήνου για το αποτέλεσμα της δίκης των 71 συμπολιτών μας σχετικά με τις ανεμογεννήτριες
  • Chevron-Hellenic Energy: Κυρώθηκαν οι συμβάσεις Ελλάδας - Chevron για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων - Μόνο η ΝΔ ψήφισε όλη τη συμφωνία
  • Δίκη Χρυσής Αυγής: Στη φυλακή η Ελένη Ζαρούλια, η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου
  • Πάρος: Πρόσκληση Λογοδοσίας στις 20 Μαρτίου 2026
  • Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στις 19,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – Τα ποσοστά Καρυστιανού, Τσίπρα και Σαμαρά (Βίντεο)
  • Πάρος, Δημοτικό Συμβούλιο: Δείτε τι αποφασίστηκε για τη μεταφόρτωση και αποθήκευση των αποβλήτων του Δήμου (Βίντεο)