Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τουρκία: Στο 9,1% της ενσωμάτωσης – Ερντογάν 59,47% – Κιλιτσντάρογλου 34,79%

14 Μαϊος 2023 18:55
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τουρκία: Στο 9,1% της ενσωμάτωσης – Ερντογάν 59,47% – Κιλιτσντάρογλου 34,79%

test2

test2

Έκλεισαν στην Τουρκία οι κάλπες με βασικούς αντιπάλους τον απερχόμενο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, που βρίσκεται στην εξουσία επί δύο δεκαετίες, και τον Κεμάλ Κιλιντσντάρογλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες καταμετρήσεις, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει προβάδισμα.
Το HaberTurk έδωσε τα πρώτα αποτελέσματα με βάση το 9,1% της ενσωμάτωσης, με τον Ερντογαν να βρίσκεται στο 59,47% και τον Κιλιτσνταρογλου στο 34,79%.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ο Ερντογάν μεταβαίνει στην Άγκυρα. Ήδη από τις 16:30 έχουν ξεκινήσει να ετοιμάζουν το μπαλκόνι, από το οποίο πρόκειται να βγάλει λόγο. Επίσης, και το εκλογικό κέντρο του προέδρου του AKP στην Κωσταντινούπολη έχει αρχίσει να γεμίζει με κόσμο, λίγες ώρες πριν από την επίσημα ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών στην Τουρκία. Οι ψηφοφόροι του κρατούν σημαίες και κομποσκοίνια, αφού το μουσουλμανικό αίσθημα είναι πολύ έντονο. Μάλιστα, σε αυτό το κτίριο, βρίσκεται και ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

.ertnews.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • 5 Ιουνίου – Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Ο Δήμος Τήνου καλεί σε υπεύθυνη διαχείριση τηγανελαίων (Βίντεο)
  • Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με έργο, δράση, πρωτοβουλία
  • Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 10ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς στη Καλαμάτα
  • Δήλωση Δημάρχου Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά σχετικά με τη χθεσινή απόφαση της Δικαιοσύνης και την παρουσία συμπαραστατών στη Σύρο
  • Ρωσία: Εξαιρετικά περίπλοκες οι προσπάθειες τερματισμού του πολέμου στην Ουκρανία, λέει το Κρεμλίνο
  • Οι πολίτες από αύριο μέσω του myinfo.gov.gr εκδίδουν Προσωπικό Αριθμό – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε σε 34 ερωτήσεις και απαντήσεις