Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γαλλία: Μακάβριο δέμα για τον Μακρόν -Του έστειλαν ταχυδρομικά πακέτο με κομμένο ανθρώπινο δάχτυλο

13 Ιουλίου 2023 13:21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γαλλία: Μακάβριο δέμα για τον Μακρόν -Του έστειλαν ταχυδρομικά πακέτο με κομμένο ανθρώπινο δάχτυλο

test2

test2

Ένα μακάβριο δέμα με ένα κομμένο ανθρώπινο δάxτυλο έφθασε ταχυδρομικά στο Ελυζέ με παραλήπτη τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, σύμφωνα με το περιοδικό Valleurs Actuelles.

Επικαλούμενο πηγή από τις γαλλικές υπηρεσίες ασφαλείας το περιοδικό ανέφερε ότι το δέμα με το κομμένο δάχτυλο έφθασε στην υπηρεσία αλληλογραφίας του Μεγάρου των Ηλυσίων μεταξύ 9 και 10 Ιουλίου, ενόψει πιθανώς της εθνικής εορτής της Ημέρας της Βαστίλλης την Παρασκευή 14 Ιουλίου, για την οποία η κυβέρνηση Μακρόν έχει κινητοποιήσει 130.000 μέλη των δυνάμεων επιβολής της τάξης υπό τον φόβο νέων επεισοδίων.

 Tο δέμα δεν περιείχε κάποιο χαρτί με κείμενο ή κάτι άλλο και το παρέλαβε η αστυνομία, ενώ σύμφωνα με το Valeurs Actuelles έχει ταυτοποιηθεί το άτομο που ταχυδρόμησε το κομμένο δάχτυλο και οι αρμόδιες υπηρεσίες τον κάλεσαν για να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση.

Το γραφείο του Μακρόν απέφυγε να σχολιάσει την πληροφορία. Ο Γάλλος πρόεδρος μπήκε πρόσφατα στο σταυρόνημα διαδηλωτών για τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού και την αύξηση της ηλικίας συνταξιοδότησης στα 64 έτη, καθώς και για τη δολοφονία του 17χρονου Ναέλ από αστυνομικό, που πυροδότησε βίαιες ταραχές σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα.

{https://twitter.com/AmauryBrelet/status/1679362951151583233?s=20}

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Ερώτηση του Μάρκου Καφούρου για την ανάγκη οριστικής λύσης στο ζήτημα των χορτολιβαδικών εκτάσεων στις Κυκλάδες
  • Κατερίνα Μονογυιού: Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Αμοργό, αποτελεί μήνυμα ουσιαστικής στήριξης στα νησιά των Κυκλάδων
  • Εκλογές στη Νέα Δημοκρατία για τις κομματικές οργανώσεις και τους συνέδρους
  • Μητσοτάκης: Το «Αμοργόραμα» πρότυπο για όλες τις Κυκλάδες – Πρωτοβουλία ψαράδων γίνεται εθνικό μοντέλο προστασίας θαλασσών (Βίντεο)
  • Μητσοτάκης για Γάζα: Είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε στις διπλωματικές προσπάθειες για τερματισμό του πολέμου και βιώσιμο σχήμα διακυβέρνησης
  • Μητσοτάκης: Πολύ σύντομα θα θεσμοθετήσουμε τα θαλάσσια πάρκα σε Ιόνιο και νότιες Κυκλάδες