Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σχοινάς: Η Ευρώπη θα παραμείνει η ήπειρος του ασύλου, αλλά η διαχείριση θα γίνεται οργανωμένα

12 Μαρτίου 2024 20:47
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σχοινάς: Η Ευρώπη θα παραμείνει η ήπειρος του ασύλου, αλλά η διαχείριση θα γίνεται οργανωμένα

test2

test2

«Μετατρέψαμε την Αχίλλειο πτέρνα σε μια ιστορία επιτυχίας» υπογράμμισε, ενώ ανέφερε ότι κάποιοι πίστευαν ότι δεν θα υπήρχε συμφωνία για το Σύμφωνο για το Μεταναστευτικό και το 'Ασυλο. Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν τόνισε ταυτόχρονα ότι η Ευρώπη θα παραμείνει η ήπειρος του ασύλου, αλλά η διαχείριση θα γίνεται οργανωμένα και όχι με τους κανόνες των διακινητών.

Σε ερώτηση για την επίσκεψη της προέδρου της Επιτροπής στην Αίγυπτο, ο κ. Σχοινάς απάντησε ότι στην αποστολή στην οποία η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα μεταβεί μαζί με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρωθυπουργό του Βελγίου, Αλεξάντερ Ντε Κρόο θα πρέπει να αναμένεται κάτι σημαντικό χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Από την πλευρά της, η επίτροπος εσωτερικών υποθέσεων, Ίλβα Γιόχανσον σημείωσε ότι το μεταναστευτικό δεν έχει να κάνει με νικητές και ηττημένους προσθέτοντας ότι « χωρίς κοινή συμφωνία θα είμαστε όλοι χαμένοι».

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Στη Ρόδο πήγε διακοπές η Τζόρτζια Μελόνι – Έμεινε σε βίλα στη Λίνδο, έφυγε εκτάκτως για τη σύνοδο στον Λευκό Οίκο
  • Τα συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για τον Απόστολο Βεσυρόπουλο
  • Στα Χανιά για τον Δεκαπενταύγουστο ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στις Κορακιές
  • Στην Πάρο ο Υπουργός Αθλητισμού Γ. Βρούτσης, συνοδευόμενος από την Ολυμπιονίκη στην Υδατοσφαίριση Έυη Μωραϊτίδου
  • Κυριάκος Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας - Σύσκεψη για την πορεία αντιμετώπισης των πυρκαγιών (Βίντεο)
  • Πόλεμος στην Ουκρανία - WSJ: Κατάπαυση πυρός αν πάρει Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ - Η πρόταση που κατέθεσε ο Πούτιν