Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που οι διασώστες βρίσκουν το ελικόπτερο του προέδρου Ραϊσί -Κλαίνε συγκλονισμένοι

21 Μαϊος 2024 00:40
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που οι διασώστες βρίσκουν το ελικόπτερο του προέδρου Ραϊσί -Κλαίνε συγκλονισμένοι

test2

test2

Τη συγκλονιστική στιγμή που οι διασώστες εντοπίζουν το ελικόπτερο που συνετρίβη στο Ιράν και μετέφερε, μεταξύ άλλων, τον πρόεδρο της χώρας Εμπραχίμ Ραϊσί, φέρνει στη δημοσιότητα βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο.

Ένας εκ των διασωστών είχε μαζί του μία κάμερα, όπου κατέγραφε τις κινήσεις τους, στην προσπάθεια να εντοπίσουν το ελικόπτερο που συνετρίβη. Οταν το αντίκρισαν άρχισαν να φωνάζουν, βλέποντας μπροστά τους ένα σκηνικό απόλυτης καταστροφής.

Στο βίντεο, διακρίνονται θολωμένα ορισμένα από τα θύματα της πτήσης, με τους διασώστες να κλαίνε συγκλονισμένοι, μόλις έχουν αντιληφθεί ότι ανάμεσα στα θύματα είναι και ο πρόεδρος της χώρας.

Αποκάλυψη BBC: Ο ιμάμης που ήταν μαζί με τον Ραϊσί επέζησε για μία ώρα μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου -Τα τελευταία πλάνα
Συνολικά χρειάστηκαν περίπου 18 ώρες για να εντοπίσουν το ελικόπτερο μέσω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ο πρόεδρος του Ιράν σκοτώθηκε όταν το ελικόπτερο που τον μετέφερε συνετρίβη σε απομακρυσμένη περιοχή της χώρας την Κυριακή.

Ο 63χρονος Ραϊσί, ο υπουργός Εξωτερικών Αμιραμπντολαχιάν, καθώς και άλλοι επιβάτες βρέθηκαν νεκροί από τους διασώστες στο σημείο συντριβής του ελικοπτέρου νωρίς τη Δευτέρα.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Mehr μετέδωσε ότι «όλοι οι επιβάτες του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Ιρανό πρόεδρο και τον υπουργό Εξωτερικών έπεσαν ως μάρτυρες».

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Πόλεμος στην Ουκρανία - WSJ: Κατάπαυση πυρός αν πάρει Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ - Η πρόταση που κατέθεσε ο Πούτιν
  • Απάντηση του ΥΠΕΞ στη Ρηματική Διακοίνωση της Αιγύπτου για την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών
  • Παραιτήθηκε από τη θέση Συντονίστριας Κοινοτικών Πόρων της ΝΔ η Καλλιόπη Σεμερτζίδου
  • Γιάννης Βρούτσης: «Η Κυβέρνηση έμπρακτα στο πλευρό των μαθητών της Αμοργού, της Ίου και της Σαντορίνης»
  • Παρέμβαση Φίλιππου Φόρτωμα για την υποστελέχωση και τις δυσχέρειες στην εκτέλεση καθηκόντων των υπαλλήλων στους Δήμους των Κυκλάδων
  • Τοποθέτηση της Κατερίνας Μονογυιού για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για την ειδική αγωγή, την Ιερά Μονή Σινά και τον ελληνορθόδοξο πολιτισμό.