Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκλογές ΗΠΑ 2024: Άφαντη παραμένει η Χάρις μετά την ήττα - Καμία επικοινωνία με Τραμπ, τι εκτιμούν αναλυτές

06 Νοεμβρίου 2024 16:50
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΚΛΟΓΕΣ
  • ΗΠΑ
  • ΚΑΜΑΛΑ ΧΑΡΙΣ
Εκλογές ΗΠΑ 2024: Άφαντη παραμένει η Χάρις μετά την ήττα - Καμία επικοινωνία με Τραμπ, τι εκτιμούν αναλυτές

test2

react2 2025

Συνεργάτες της Χάρις λένε πως αναμένεται αργότερα σήμερα να μιλήσει στους υποστηρικτές της από το Πανεπιστήμιο Howard στην Ουάσινγκτον

Αρκετές ώρες έχουν ήδη περάσει από την ώρα που διαφάνηκε πως η πλάστιγγα γέρνει οριστικά προς την πλευρά του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές για την προεδρία των ΗΠΑ και η μεγάλη του αντίπαλος, Κάμαλα Χάρις... παραμένει εξαφανισμένη!

Σήμερα το πρωί (ώρα Αμερικής), η εκπρόσωπος της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, Καρολίν Λέβιτ, δήλωσε ότι μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει λάβει κανενός είδους τηλεφώνημα είτε από τη Χάρις ή τον Μπάιντεν για να δώσουν συγχαρητήρια, αποδεχόμενοι το αποτέλεσμα.

Πληροφορίες λένε πως οι επικεφαλής της ομάδας της, επεξεργάζονται τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί μετά το «σφράγισμα» της ήττας της, πριν από περίπου 4 ώρες (όταν ο Τραμπ πήρε επίσημα το Ουισκόνσιν), ενώ σε αυτό το πλαίσιο, τρεις συνεργάτες της, που επικαλείται το NBC News, αναφέρουν πως η Χάροις αναμένεται αργότερα σήμερα να μιλήσει στυος υποστηρικτές της από το Πανεπιστήμιο Howard.

Σε κάθε περίπτωση, αναλυτές εκτιμούν πως συμβαίνουν τουλάχιστον δύο πράγματα: είτε οι Δημοκρατικοί της Χάρις κάνουν «απρέπεια επιπέδου Τραμπ» του 2020 και δεν αποδέχονται το αποτέλεσμα ή οντως δεν θα το αποδεχθούν με τρόπο συνολικό και θεσμικό (ανακοινώσεις, προσφυγές σε δικαστήρια, αμφισβήτηση των καταμετρήσεων σε πολιτείες κλπ).

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Μητσοτάκης: Ιστορική στιγμή η συμφωνία με την ExxonMobil για γεωτρήσεις στο Ιόνιο (Βίντεο)
  • Στήριξη στο Ψήφισμα των ΗΠΑ για τη Γάζα από το Συμβούλιο Ασφαλείας
  • Η Ελλάδα ως ενεργειακή πύλη σε συνεργασία με ΗΠΑ - Αρχίζει σήμερα η Σύνοδος με Αμερικανούς και Ευρωπαίους υπουργούς (βίντεο)
  • Β. Κικίλιας στη συνάντηση με τον ΥΦΥΠΕΞ των ΗΠΑ: «Θα συνεργαστούμε με βάση τα κοινά μας συμφέροντα και προς όφελος της μέσης οικογένειας»
  • Γενική Συνέλευση και Εκλογές στον Ναυτικό Όμιλο Νάουσας Πάρου «Ναϊάς»
  • Δημοσκόπηση Alco: Πρώτη η ΝΔ - Εντυπωσιακά υψηλά ποσοστά για τους Αναποφάσιστους (Βίντεο)