Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013 - Psts.gr

Οι εργασίες του προσυνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, στην Ερμούπολη και θα ξεκινήσουν στις 10:30 π.μ., ενώ θα προεδρεύσει ο αρχηγός του Κινήματος Πάνος Καμμένος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 05 Απριλίου 2013 00:16

« Ζωγραφιές» ή Ατζούμπαλες Πράξεις;

Τελικά έχει απόλυτο δίκιο ο Θουκυδίδης όταν διαπιστώνει πως.. «Τόσο παράξενη είναι η φύση του ανθρώπου, ώστε να περιφρονεί κείνον που τον κολακεύει, και να θαυμάζει εκείνο που δεν υποτάσσεται».

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Υπεγράφη σήμερα, Πέμπτη 4 Απριλίου, η εργολαβική σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Εφαρμογή Κυκλοφοριακής Μελέτης και Σήμανσης Χώρας Νάξου» από το Δήμαρχο, Μανόλη Μαργαρίτη και τον ανάδοχο του έργου, Ηλία Μαζαράκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το "Arctic Sunrise" βρίσκεται στη Σύρο στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής εκστρατείας της οργάνωσης για προώθηση μίας Βιώσιμης Αλιείας ενόψει και της οριστικοποίησης της νέας Κοινής Αλιευτικής Πολιτικής της ΕΕ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας γνωρίζουμε ότι με το ΠΔ 130/2008 (ΦΕΚ 191/Α) καθιερώθηκε η 19η Απριλίου, ημέρα θανάτου του Λόρδου Βύρωνα, ως ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μουσικά σχήματα από 10 χώρες, την Πορτογαλία, τη Δανία, την Ουγγαρία, την Ισπανία, την Πολωνία, την Αργεντινή, την Αυστρία, την Ολλανδία, το Ισραήλ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θετικό κατά περίπου 9.000 θέσεις εργασίας ήταν το ισοζύγιο της μισθωτής απασχόλησης του ιδιωτικού τομέα τον Μάρτιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέγραψαν οι υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας, μέσω της εφαρμογής του συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο τραπέζι των συζητήσεων βρέθηκε και το θέμα της συγχώνευσης των Εθνική και Eurobank - Αποδοκιμάσθηκαν από πολίτες οι ελεγκτές κατά την αποχώρησή τους

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos