Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 - Psts.gr

Είναι γνωστοί οι κίνδυνοι που ελλόχευαν για τους πεζούς αλλά και οι δυσλειτουργίες που προέκυπταν στην κίνηση του λιμανιού της Πάρου, από την έλλειψη πεζοδρομίου δεξιά από τον ανεμόμυλο και μέχρι το χώρο των ΚΤΕΛ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλαγές στην απαγόρευση κυκλοφορίας τίθενται σε ισχύ από αύριο, Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021, στις 6 το πρωί, έως και την Τρίτη 16 Μαρτίου στις 6 το πρωί, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας για την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κίνα μετατρέπεται με ραγδαίους ρυθμούς σε μια ψηφιακή οικονομία, απλοποιώντας τις συναλλαγές που πραγματοποιούν καθημερινά επιχειρήσεις και καταναλωτές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας τόνισε ότι «στην Αττική η πίεση στο ΕΣΥ είναι στο βαθύ κόκκινο και για αυτό περνάμε στο επίπεδο εφαρμογής σχεδίου έκτακτης ανάγκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυναμικό και ευέλικτο, με αρχικό προϋπολογισμό 800.000 ευρώ, από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΟΔΥ:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι συγγενείς των θυμάτων βρίζουν τον Δημήτρη Κουφοντίνα αποκαλώντας τον «δολοφόνο», δήλωσε η συνήγορος του εκτελεστή της «17 Νοέμβρη», Ιωάννα Κούρτοβικ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.702, εκ των οποίων 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγορές σε ακτίνα δύο χιλιομέτρων εισηγήθηκαν οι λοιμωξιολόγοι και σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής οι αλλαγές που κλείδωσαν και αναμένεται να ανακοινωθούν σε λίγη ώρα είναι οι εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 17:25

ΕΟΦ: Ανάκληση παρτίδας φαρμάκου

Το φάρμακο ανακαλείται λόγω αποτελεσμάτων εκτός προδιαγραφών στις δοκιμές της ομοιομορφίας μάζας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos