Εκτύπωση αυτής της σελίδας

OrganizeTube: Το app που αλλάζει τον τρόπο που βλέπεις online videos!

16 Ιουλίου 2015 12:47

Ο πρώτος organizer και αναπαραγωγέας video για δημοφιλείς πλατφόρμες, OrganizeTube, επιτρέπει να προσωποποιήσεις τη διαδικτυακή εμπειρία θέασης video. Λατρεύεις να παρακολουθείς video, αλλά χάνεσαι στη διαδικασία δημιουργίας playlist για κάθε video-πλατφόρμα; Θες να δημιουργήσεις θεματικά Playlist για να τα μοιραστείς με την παρέα σου; Με μία εφαρμογή, η OrganizeTube φέρνει όλα τα video από το YouTube, το Vimeo και το DailyMotion σε ένα μέρος.


Είναι διαθέσιμο ως δωρεάν εφαρμογή στο Apple Store – iPhone and iPad – και το Google Play για Android κινητά και tablets, σου δίνει την ελευθερία και την δυνατότητα να:

Αποθηκεύσεις και να oργανώσεις video

Με ένα μόνο άγγιγμα τα αγαπημένα σου video αποθηκεύονται για να τα δεις αργότερα. Οργάνωσε εύκολα τα αγαπημένα σου video σε playlist και ομαδοποίησέ τα με τη χρήση ετικετών.

Απόλαυσε μια "ομαλή" εμπειρία

Περιηγήσου στο διαδίκτυο και τους social media λογαριασμούς σου και σύρε και απόθεσε οποιονδήποτε σύνδεσμο video στο ενεργό σου playlist, χωρίς καμία διακοπή.

Δημιούργησε θεματικά, προσωποποιημένα playlist

Θεματικά, προσωποποιημένα playlist που μπορείς να μοιράζεσαι με φίλους!

Δημιούργησε, επιμελήσου και μοιράσου playlist βασισμένα σε ένα θέμα. Πρόσθεσε background και cover photos στα playlist σου για να τα προσωποποιήσεις.

Ανακάλυψε νέο περιεχόμενο

Πρόσθεσε χρήστες στα feeds σου και δες εύκολα τα video που ανεβάζουν και εγγράψου σε αυτά.

Socialize with video

Μοιράσου video-playlists σε όλες τις social media πλατφόρμες και απόλαυσε ατελείωτες ώρες διασκέδασης με την παρέα σου και τους ακολούθους σου.

"Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να εύχεται για έναν τρόπο να οργανώσω όλα τα αγαπημένα μου video σε ένα μέρος. Δοκίμασα να τα αποθηκεύω ως σελιδοδείκτες αλλά, για κάποιο λόγο, δεν ήταν αρκετό," λέει ο Vladimir Sedlarik, CEO, της OrganizeTube. "Το OrganizeTube κάνει πολλά περισσότερα από το να αποθηκεύει τα αγαπημένα σου video σε playlist΄ σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις ωραία backgrounds και cover photos στα playlists για να τα κάνεις πιο... ΕΣΥ."

Με τη φιλική διεπαφή του OrganizeTube, η αναζήτηση ή η περιήγηση ανάμεσα στις μεγαλύτερες video-πλατφόρμες γίνεται ευκολότερη. Η προσθήκη video σε playlist γίνεται με ένα απλό «drag and drop» – χωρίς να διακόπτεται η αναπαραγωγή video.

OrganizeTube για Επιχειρήσεις

Το OrganizeTube είναι κατάλληλο και για επιχειρήσεις!
Το OrganizeTube είναι κατάλληλο και για επιχειρήσεις!
Επαγγελματίες και επιχειρήσεις που επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν την online παρουσία τους στο έπακρο μπορούν να εκμεταλλευτούν προηγμένες λειτουρίες του. Η διαδικτυακή εφαρμογή OrganizeTube δίνει τη δυνατότητα:

Προώθησης και διαμοιρασμού των video playlist με το κοινό και τους πελάτες
Απεριόριστου αριθμού δημόσιων playlist
Εισαγωγής του λογοτύπου της επιχείρησής σας
Εισαγωγής συνδέσμων

Σύντομα διαθέσιμα:

Δημιουργία custom domain ανά λογαριασμό
Δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών χρηστών σε ένα λογαριασμό

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr