Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Instagram προσαρμόζεται στον κορωνοϊό -Πως θα βλέπετε αναρτήσεις με τους φίλους σας

26 Μαρτίου 2020 13:08

O κορωνοϊός αλλάζει τα πάντα πλέον στη ζωή μας και μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές παγκοσμίως όπως το Instagram δεν θα μπορούσε να μην προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα.

Η μεγαλύτερη αρχή ως προς την πρόληψη του κορωνοϊού είναι το «μένουμε σπίτι» με τις περισσότερες χώρες του πλανήτη προσπαθούν να ελαττώσουν τις άσκοπες μετακινήσεις των πολιτών τους. Ως εκ τούτου άπαντες περνούν πολλές ώρες στο σπίτι και στα social media τις περισσότερες εξ αυτών.

Ετσι, το Instagram αποφάσισε να προσθέσει ένα νέο χαρακτηριστικό στην βιντεοσυνομιλία που προσφέρει για να... ενώσει ξανά τις παρέες, έστω και εικονικά. Αυτή το χαρακτηριστικό θα επιτρέπει σε όποιο το επιθυμεί να βλέπει αναρτήσεις στην εφαρμογή ενώ κάνει βιντεοσυνομιλία με τους φίλους του. «Για να βοηθήσουμε τον κόσμο να μείνει συνδεδεμένος, παρουσιάζουμε το media sharing, ένα νέο χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να βλέπετε Instagram posts μαζί με τους φίλους σας μέσω βιντεοκλήσης», αναφέρουν οι ιθύνοντες.

Η νέα δυνατότητα του Instagram
Συγκεκριμένα, μέσω του media sharing, ενώ συνομιλεί κάποιος με τους φίλους του, μπορεί να προβάλλει τις αποθηκευμένες, liked ή προτεινόμενες φωτογραφίες και video για να τα δουν όλοι μαζί.

iefimerida.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr