Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παρουσιάστηκαν επίσημα τα "Καταστήματα Facebook"

22 Μαϊος 2020 01:34

Με διαδικτυακή ανάρτησή του ο Mark Zuckerberg παρουσίασε τα "Καταστήματα Facebook" (Facebook Shops), μια νέα υπηρεσία που στοχεύει να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις να προβάλουν και να πουλήσουν τα προϊόντα τους online, στο Facebook και το Instagram.


Η υπηρεσία θα είναι δωρεάν και θα διευκολύνει τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ένα μόνο ηλεκτρονικό κατάστημα για πρόσβαση των πελατών και στα δύο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.

 

Στην ανακοίνωση του Zuckerberg αναφέρεται, μεταξύ άλλων:

Το Facebook δημιουργήθηκε για να σας συνδέσει με οτιδήποτε σας ενδιαφέρει. Αυτό σημαίνει, φίλους, οικογένεια, αλλά και προϊόντα και επιχειρήσεις. Εδώ και χρόνια, οι χρήστες χρησιμοποίησαν τις εφαρμογές μας για να αγοράσουν και να πουλήσουν αντικείμενα -από τις πρώτες μέρες δημοσίευσης μιας φωτογραφίας ποδηλάτου με τη λεζάντα «προς πώληση» έως την πώληση του τραπεζιού σαλονιού σας στο Marketplace και τώρα τις τρέχουσες αγοραστικές τάσεις για προϊόντα μόδας από τις αγαπημένες σας εταιρείες και τους influencers του Instagram. Ήταν τα άτομα που χρησιμοποίησαν τις εφαρμογές μας και οραματίστηκαν το εμπόριο μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Τους βοηθάμε να κάνουν αυτό το όραμα πραγματικότητα.

Θέλουμε να παρέχουμε στους ανθρώπους ένα μέρος, όπου μπορούν να ζήσουν τη χαρά των αγορών έναντι της δουλειάς των αγορών. Και θέλουμε να βοηθήσουμε τις μικρές επιχειρήσεις να προσαρμοστούν και να διευκολύνουν τους ανθρώπους να ανακαλύψουν και να αγοράσουν πράγματα που αγαπούν.

Συνεργαζόμαστε επίσης πιο στενά με συνεργάτες όπως το Shopify, το BigCommerce, το WooCommerce, το Channel Advisor, το CedCommerce, το Cafe24, το Tienda Nube και το Feedonomics για να προσφέρουμε στις μικρές επιχειρήσεις την υποστήριξη που χρειάζονται. Ελπίζουμε ότι αυτά τα εργαλεία μπορούν να ανακουφίσουν από την πίεση που αντιμετωπίζουν οι μικρές επιχειρήσεις αυτή την περίοδο και να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να προετοιμαστούν για το μέλλον.

Με την κίνηση αυτή, το Facebook επεκτείνεται στην αγορά τού ηλεκτρονικού εμπορίου, με τη νέα του υπηρεσία να ανταγωνίζεται ευθέως το Amazon και το eBay.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr