Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Mortal Kombat: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας -Κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο

22 Φεβρουαρίου 2021 16:13

Η νέα ταινία Mortal Kombat είναι γεγονός. Οι ήρωες του εμβληματικού videogame που έχουν αγαπήσει εκατομμύρια άνθρωποι επιστρέφει τον Απρίλιο του 2021.

Οι φίλοι του Mortal Kombat δεν πρέπει να έχουν κανένα παράπονο, καθώς το τρέιλερ αποκαλύπτει τους βασικούς χαρακτήρες της νέας ταινίας (Liu Kang, Sub Zero, Scorpion και Sonja Blade), ενώ μία μικρή εμφάνιση θα κάνουν και οι Shang Tsung, Goro, Mileena και Noob Saibot.

Τους χαρακτήρες παίζουν οι ηθοποιοί: Lewis Tan, Jessica McNamee, Cole Young, Josh Lawson, Mehcad Brooks, Tadanobu Asano, Ludi Lin, Chin Han, Joe Taslim και Hiroyuki Sanada, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Simon McQuoid σε παραγωγή του James Wan (Saw).

Yπενθυμίζεται ότι εκτός απ' την επιτυχημένη σειρά βιντεοπαιχνιδιών, το «Mortal Kombat» είχε προσαρμοστεί σε δυο live-action ταινίες τη δεκαετία του 1990, καθώς και σε σειρά web με τίτλο Mortal Kombat: Legacy. Η νέα ταινία «Mortal Kombat» αναμένεται να κυκλοφορήσεις στις αίθουσες και το HBO τον Απρίλιο του 2021.

Mortal Kombat: Η υπόθεση
Στην ταινία θα δούμε τον Lewis Tan να ενσαρκώνει τον Cole Young, έναν «ξεχασμένο αθλητή του MMA» που φέρει ένα εκ γενετής σημάδι με το σύμβολο του Mortal Kombat στο στέρνο του. Το συγκεκριμένο σημάδι τον κάνει να ξεκινήσει ένα ταξίδι που τον πάει στους ναούς του Elder God, γνωστού και ως Lord Raiden, όπου γνωρίζει άλλους μαχητές. Εκεί θα εκπαιδευτεί για «ένα τουρνουά για να νικήσουν τους εχθρούς από τον Outerworld». Η συνέχεις στις... οθόνες μας!

iefimerida.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr