Εκτύπωση αυτής της σελίδας

85 πρόσφυγες από τη Συρία, φιλοξενούνται στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο της Νάξου

25 Ιουλίου 2015 16:28

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τοτόμη Πρωτονοτάριο, επισκέφθηκαν σήμερα τους 85 πρόσφυγες από τη Συρία, που φιλοξενούνται στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο.


Κατά την επίσκεψή τους συνομίλησαν με το Διοικητή του Α.Τ. Νάξου, με τους εθελοντές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για τη φροντίδα των προσφύγων, αλλά και με τους πρόσφυγες, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στις δύσκολες στιγμές που περνούν.
Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εκφράζει τις ευχαριστίες τους σε όλους όσοι συνδράμουν στην προσπάθεια φροντίδας των προσφύγων, είτε παρέχοντας τις υπηρεσίες τους είτε συνεισφέροντας σε είδη πρώτης ανάγκης. Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους τρεις εκπροσώπους του Δήμου, τον πρόεδρο του ΝοΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννη Τσολάκη, τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Βαγγέλη Παντελιά και τον Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Ιάκωβο Τσελέντη, οι οποίοι προετοίμασαν το χώρο για την υποδοχή και φιλοξενία των προσφύγων και για τις υπόλοιπές πολύτιμες εθελοντικές υπηρεσίες τους στον συντονισμό και στην προσπάθεια να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι 85 μετανάστες.
Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων βρίσκεται στη διάθεση των Αστυνομικών Αρχών προκειμένου να σταθεί αρωγός όπου απαιτείται και δύναται, μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την ασφαλή αναχώρηση των μεταναστών.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr