Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δρομολόγηση του Ε/Γ- Ο/Γ «ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ» στη γραμμή Πειραιάς - Πάρος - Νάξος - Θήρα

07 Οκτωβρίου 2016 18:23

Με ικανοποίηση και ενδιαφέρον πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση Δήλωσης Δρομολόγησης του Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ» στη γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΠΑΡΟΣ- ΝΑΞΟΣ-ΘΗΡΑ για το χρονικό διάστημα από 01-11-2016 έως 31-10-2017.

Όπως είναι σε όλους γνωστό, ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των νησιών των Κυκλάδων, είναι η ακτοπλοϊκή σύνδεση ιδιαίτερα την χειμερινή περίοδο.
Γνωρίζουμε εξάλλου, ότι οι κάτοικοι των νησιών μας βασίζουν την διαβίωση, την ασφάλεια, τον ανεφοδιασμό, την υγειονομική τους περίθαλψη αλλά και την οικονομική, επαγγελματική και επιχειρηματική τους δραστηριότητα, στην ακτοπλοΐα.
Ευχή μας είναι και ιδανική ευκαιρία τώρα, η δρομολόγηση του «Νήσος Σάμος» εκτός των προορισμών για τους οποίους δρομολογείται, να συμπεριλάβει και την Κρήτη, αφού πάγιο αίτημα παραμένει χρόνια τώρα η δρομολόγηση πλοίου στην γραμμή Κρήτη – Σαντορίνη κατά την Χειμερινή περίοδο όπου παρατηρείται τεράστιο πρόβλημα με εκείνους που θέλουν να επισκεφθούν την Κρήτη και ειδικά με τους Φοιτητές που σπουδάζουν εκεί.

Κύριε Υπουργέ, πιστεύω ακράδαντα, ότι θα δείτε με ενδιαφέρον την πρότασή μας, προκειμένου η γραμμή αυτή να δρομολογηθεί με την προϋπόθεση το πλοίο να πηγαίνει μέχρι το λιμάνι του Ηρακλείου ή του Ρεθύμνου και όχι να διανυκτερεύει στο λιμάνι του Αθηνιού.
Με την πεποίθηση ότι θα ικανοποιηθεί το αίτημά μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αναμένουμε τις ενέργειές σας.

 

Η ΕΠΑΡΧΟΣ Π. Ε. ΘΗΡΑΣ

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr