Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κρήτη, Σαντορίνη και Ρόδος στους 20 κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς

26 Μαρτίου 2017 21:00

Τρία ελληνικά νησιά, η Κρήτη, η Σαντορίνη και η Ρόδος, συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων ευρωπαϊκών προορισμών για το 2017, βάσει των προτιμήσεων των χρηστών του ταξιδιωτικού ιστοτόπου TripAdvisor. Κατά τον ίδιο ιστότοπο, η Κρήτη είναι ο έκτος κορυφαίος προορισμός του κόσμου, για το έτος που διανύουμε.

Σε ό,τι αφορά τους προορισμούς της Ευρώπης, η Κρήτη συναντάται στην 4η, η Σαντορίνη στη 16η και η Ρόδος στη 18η θέση.

Κατά την αμερικανική ιστοσελίδα, μέσα από την οποία οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν τους προορισμούς που επισκέπτονται, η Κρήτη αποτελεί ένα «μεσογειακό στολίδι». Το TripAdvisor στέκεται στην ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου, στο παλιό λιμάνι των Χανίων, τα μοναστήρια του Ρεθύμνου και το μινωικό ανάκτορο των Μαλίων.

Σε ό,τι αφορά τη Σαντορίνη, ο ταξιδιωτικός ιστότοπος παρατηρεί ότι, ακόμα και αν κάποιος δεν έχει επισκεφθεί ποτέ το συγκεκριμένο νησί των Κυκλάδων, θα μπορούσε να το αναγνωρίσει αμέσως μέσα από φωτογραφίες από τα λευκά κτήρια, ανάμεσα στον γαλάζιο ουρανό και τα ζαφειρένια νερά.

Όσο για τη Ρόδο, το ταξιδιωτικό site τονίζει ότι είναι το μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο από τα Δωδεκάνησα, χάρη στην καλά διατηρημένη μεσαιωνική της πόλη, τους αρχαιολογικούς της χώρους, τις παραλίες και τις επιλογές για διασκέδαση που προσφέρει στους επισκέπτες της.

Την κορυφή στην ευρωπαϊκή κατάταξη κατακτά το Λονδίνο, ενώ καλύτερος προορισμός στον κόσμο για το 2017 αναδείχθηκε το Μπαλί.

To Λονδίνο, ο κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός για το 2017, βάσει των προτιμήσεων των χρηστών του ταξιδιωτικού ιστοτόπου TripAdvisor.

Οι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί προορισμοί, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των χρηστών του TripAdvisor:

1. Λονδίνο
2. Παρίσι
3. Ρώμη
4. Κρήτη
5. Βαρκελώνη
6. Πράγα
7. Κωνσταντινούπολη
8. Αγία Πετρούπολη
9. Λισαβόνα
10. Άμστερνταμ
11. Βουδαπέστη
12. Βερολίνο
13. Μαγιόρκα
14. Τενερίφη
15. Φλωρεντία
16. Σαντορίνη
17. Κορσική
18. Ρόδος
19. Βενετία
20. Εδιμβούργο

Οι κορυφαίοι προορισμοί του κόσμου για το 2017, βάσει των προτιμήσεων των χρηστών του TripAdvisor:

1. Mπαλί
2. Λονδίνο
3. Παρίσι
4. Ρώμη
5. Νέα Υόρκη
6. Κρήτη
7. Βαρκελώνη
8. Σιέμ Ριπ, Καμπότζη
9. Πράγα
10. Πουκέτ

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr