Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αγόρασε 1 εισιτήριο από την Blue Star Ferries και πάρε άλλο ένα δώρο!

08 Ιουλίου 2017 13:44

Η προσφορά ισχύει Δευτέρα έως Κυριακή

Όροι και προϋποθέσεις

Ο κωδικός ενεργοποιείται μετά από 24 ώρες από τη λήψη του και ισχύει για 15 ημέρες
Η προσφορά ισχύει σε όλα τα δρομολόγια και προς όλους τους προορισμούς εκτός από την Κρήτη. Για φοιτητές που ταξιδεύουν από και προς Κρήτη ισχύει η προσφορά 1GB ΔΩΡΟ. Για να το αποκτήσεις στείλε BL στο 54646 (0,2€/κωδ)
Μην ξεχάσεις πριν πάρεις κωδικό να τσεκάρεις τη διαθεσιμότητα θέσεων για το δρομολόγιο της επιλογής σου
Ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων
Με την αγορά ενός εισιτηρίου από τη Blue Star Ferries, παίρνεις ακόμα ένα δωρεάν. Η παροχή του δώρου γίνεται με την ταυτόχρονη έκδοση δύο (2) εισιτηρίων για δύο άτομα, με έκπτωση πενήντα τοις εκατό (50%). Η παροχή ισχύει μόνο για εισιτήρια επιβατών και για μια (1) διαδρομή (oneway) για το ίδιο δρομολόγιο (ίδια ημερομηνία, πλοίο, θέση, προορισμός) υπό την προϋπόθεση της διαθεσιμότητας θέσεων για το δρομολόγιο της επιλογής σου και εφόσον δεν έχουν εξαντληθεί τα διαθέσιμα εισιτήρια της προσφοράς.
Οι εξαργυρώσεις στο πρακτορείο πραγματοποιούνται μετά τις 11:00 π.μ. μετά το πρώτο 24ωρο
Η προσφορά ισχύει μόνο για CU συνδρομητές
Η προσφορά ισχύει σε όλες τις θέσεις εκτός lux καμπινών, και δεν είναι αθροιστική με άλλες εκπτώσεις ή προσφορές
Η προσφορά ισχύει για δρομολόγια από/προς τον Πειραιά προς/από Πάρο, Νάξο, Ίο, Σαντορίνη, Ανάφη*, Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσι, Δονούσα, Αμοργό, Πάτμο, Λέρο, Λειψούς, Κάλυμνο, Κω, Νίσυρο, Τήλο, Σύμη, Αστυπάλαια, Ρόδο, Καστελλόριζο, Κάρπαθο*, Χίο, Μυτιλήνη, Ψαρά* & Οινούσες* και δεν ισχύει για ενδιάμεσες διαδρομές. *Δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Με τον κωδικό αυτό, θα πρέπει να απευθυνθείς εντός δεκαπέντε (15) ημερών από τη λήψη του σε ένα από τα κεντρικά λιμενικά πρακτορεία της Blue Star Ferries http://bit.ly/1sIou33 εκτός Ηρακλείου, Χανίων, Πάτρας, Ηγουμενίτσας και Κέρκυρας, ή στο call center της Blue Star Ferries στο τηλ. 18130, για μπορέσεις να πραγματοποιήσεις την κράτησή σου.
Ο κωδικός είναι προσωπικός και δεν μεταβιβάζεται
Η εξόφληση στα κεντρικά λιμενικά πρακτορεία της Blue Star Ferries μπορεί να γίνει με πληρωμή τοις μετρητοίς, ή με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ανάλογα με την πολιτική του κάθε πρακτορείου. Η εξόφληση των εισιτηρίων μέσω του call center της Blue Star Ferries μπορεί να γίνει με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.
Τα εισιτήρια μπορούν να ακυρωθούν με βάση την ισχύουσα πολιτική της Blue Star Ferries αλλά δεν μπορούν να μεταφερθούν σε άλλη ημερομηνία ή να γίνουν ανοιχτής ημερομηνίας
Μπορείς να πάρεις 1 κωδικό ανά 15 ημέρες
Πρέπει να ταξιδέψεις εντός είκοσι (20) ημερών από τη λήψη του κωδικού
Το κόστος (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) ανά κωδικό-SMS είναι 0,2€
Κατά την επιβίβασή σου στο πλοίο θα πρέπει να επιδεικνύεις εφόσον σου ζητηθεί τον κωδικό του VODAFONE CU, από το μήνυμα στο κινητό σου τηλέφωνο

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr