Εκτύπωση αυτής της σελίδας

12 Εστιατόρια των Κυκλάδων μεταξύ των 100 καλύτερων στην Ελλάδα!

18 Οκτωβρίου 2018 15:53

Οι ειδικοί της γευσιγνωσίας μίλησαν! Διακεκριμένοι σεφ και ειδικοί της διατροφής μεγάλης φήμης και εμπειρίας, ψήφισαν για την ανάδειξη των καλύτερων 100 εστιατορίων στην Ελλάδα για το 2018, στην εκδήλωση Restaurant 100 Awards όπου απονεμήθηκαν βραβεία για τα κορυφαία 100 Ελληνικά εστιατόρια.


Οι ψήφοι των πάνω από 100 εξειδικευμένων κριτών με βάση τις οποίες καταρτίστηκε η βραβευθείσα λίστα, είχε ως προαπαιτούμενο να έχουν επισκεφθεί οι ίδιοι το εστιατόριο που θα ψήφιζαν μέσα στο 2018 ώστε να έχουν αποκτήσει προσωπική άποψη που θα δικαιολογούσε την ψήφο τους.

Ανάμεσα τώρα στα 100 καλύτερα εστιατόρια από ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, φιγουράρουν και 12 από τις Κυκλάδες! Πρωταθλήτρια των Κυκλάδων αναδείχτηκε η Μύκονος με 6 βραβευμένα εστιατόρια, ακολούθησε η Σαντορίνη με 3, η Τήνος με 2 και η Σίφνος με 1.

Η σπουδαία διάκριση για την περιοχή των Κυκλάδων η οποία αντιπροσωπεύει πάνω από το 10% των βραβεύσεων που απονεμήθηκαν συνολικά, επιβεβαιώνει την πραγματικότητα της προσφοράς εδεσμάτων υψηλής γαστρονομικής ποιότητας και αξίας στα νησιά μας. Μια προσφορά αντάξια της διεθνούς φήμης τους και της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος που παρέχουν στους χιλιάδες επισκέπτες τους.

Είναι μια διάκριση που τιμά ασφαλώς τα συγκεκριμένα νησιά και ενισχύει το προφίλ τους ως προορισμών γαστρονομικού ενδιαφέροντος υψηλής στάθμης ολοκληρώνοντας έτσι το τουριστικό «πακέτο» άψογης προσφοράς υπηρεσιών στους μικρούς παραδείσους του Αιγαίου. Παράδεισοι, οι οποίοι θα μπορούν πλέον να υπερηφανεύονται ότι είναι σε θέση να ικανοποιούν υψηλές γαστρονομικές απαιτήσεις πέραν όλων των άλλων εξαιρετικών φυσικών και πολιτιστικών θέλγητρων που αναμφισβήτητα διαθέτουν!

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr