Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνελήφθησαν (7) αλλοδαποί σε αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου

12 Ιουνίου 2019 11:45

Συνελήφθησαν (7) αλλοδαποί που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω αεροδρομίων του Νοτίου Αιγαίου

Κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες επιβίβασης

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν χθες (11 Ιουνίου 2019) σε περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου συνολικά επτά αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Σε βάρος τους σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

• Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 19, 25, 34 και 35 ετών οι οποίοι, μετέβησαν στον Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων και δελτίου ταυτότητας, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και τη Γαλλία.

• Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, δυο αλλοδαποί ηλικίας 53 και 17 ετών, οι οποίοι μετέβησαν στον Αερολιμένα Ρόδου και κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό το Ην. Βασίλειο.

• Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας 22χρονος αλλοδαπός ο οποίος, μετέβη στον Αερολιμένα Μυκόνου και κάνοντας χρήση πλαστού δελτίου ταυτότητας, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr