Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αεροπορική ματαίωσε την πτήση Μύκονος- Αθήνα και έστειλε τους επιβάτες... με πλοίο

29 Ιουλίου 2019 13:21

Ενα απίστευτο, αλλά αληθινό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην πτήση της αεροπορικής εταιρείας Volotea από τη Μύκονο προς την Αθήνα.

Οι επιβάτες θα θυμούνται σίγουρα για αρκετό καιρό τη συγκεκριμένη πτήση, αφού τελικά... δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ! Τι έγινε όμως και το αεροσκάφος της εταιρείας δεν σηκώθηκε ποτέ από το έδαφος; Αυτό παραμένει άγνωστο, αφού η εταιρεία ειδοποίησε μονάχα πως η πτήση ματαιώνεται.

Φρόντισε να φτάσουν στον προορισμό τους με... πλοίο
Μπορεί οι επιβάτες να έπαθαν ένα μικρό σοκ όταν πληροφορήθηκαν πως η πτήση V74157 δεν θα πραγματοποιηθεί, ωστόσο αυτό δεν ήταν τίποτα σε σχέση με αυτό που ακολούθησε. Συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρεία τους ενημέρωσε είκοσι λεπτά πριν από την αναχώρηση πως το ταξίδι τους στην Αθήνα θα γίνει με το πλοίο της γραμμής, αφού η Volotea... φρόντισε για εκείνους.

Σημειώνεται ότι από το περιστατικό προέκυψαν μεγάλα μπερδέματα, αφού οι επιβάτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν ξένοι τουρίστες, έχασαν τις ανταποκρίσεις τους στην Αθήνα προκειμένου να φτάσουν στον τελικό τους προορισμό.

«Κλείνεις εισιτήριο με τη Volotea και έχεις εξασφαλίσει θέση στο Ferry της γραμμής από Μύκονο για Αθήνα», έγραψε χιουμοριστικά χρήστης στο Τwitter με αφορμή το περιστατικό.

iefimerida.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr