Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κύπρος: Σάλος με βίντεο που δείχνει άνδρα να οδηγεί με... τα πόδια!

01 Νοεμβρίου 2019 13:36

Το εξοργιστικό βίντεο έφτασε στα χέρια της Αστυνομίας, που προχώρησε κατόπιν έρευνας στον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού


Σάλο έχει προκαλέσει στην Κύπρο τα τελευταία 24ωρα ένα εξοργιστικό βίντεο που κυκλοφορεί στα social media και δείχνει έναν άνδρα να οδηγεί το όχημά του με... τα πόδια!

Στο κλιπ που προκαλεί σοκ, o ασυνείδητος οδηγός φαίνεται να κινείται με το όχημά του σε αυτοκινητόδρομο και να τραβάει βίντεο ενώ συγκρατεί το τιμόνι μόνο με τα πόδια του.

Οδήγηση με τα πόδια στο τιμόνι

Σύμφωνα με το politis.com.cy, το βίντεο έφτασε μετά από καταγγελίες στα χέρια της Αστυνομίας, η οποία μετά από έρευνα προχώρησε στον εντοπισμό του οδηγού. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πρόκειται για οδηγό νταλίκας και πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες σε σχέση με επικίνδυνη και αλόγιστη οδήγηση.

Σε ανάρτησή της στο twitter η Αστυνομία είχε αναφέρει νωρίτερα ότι «η οδήγηση δεν είναι παιχνίδι ούτε χαβαλές. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί στο τιμόνι σεβόμενοι τόσο τη δική μας ζωή όσο και των άλλων».

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr