Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προβολή των νησιών μας στο κοινό της Αττικής

26 Μαϊος 2011 01:12

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 22 Μαΐου η συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην τουριστική έκθεση ''Summer Holidays Expo 2011'', που

πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο εκθεσιακό κέντρο ''ΗELEXPO PALACE''.

Βασικός στόχος της Περιφέρειας από τη συμμετοχή αυτή ήταν να συνεχίσει την καλή παράδοση των προηγούμενων ετών και να προσελκύσει στην περιοχή μας το κοινό της Αττικής και της ευρύτερης περιοχής, το οποίο παραδοσιακά αυτή την εποχή προγραμματίζει τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Η προβολή της Περιφέρειας μας ήταν ολοκληρωμένη, ενώ στους δυο χώρους που είχε εκμισθώσει για την προβολή της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων, φιλοξενήθηκαν και εκπρόσωποι δήμων και επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού της περιοχής μας.

Στο χώρο της έκθεσης έγινε ολοκληρωμένη παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος των νησιών της Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ταυτόχρονα δε ανταλλάχθηκαν απόψεις για την προσαρμογή των τουριστικών μας προγραμμάτων στο κοινό της Αττικής.

Στη διάρκεια της έκθεσης η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης Δέσποινα Διακοσταυριανού, είχε διαδοχικές συναντήσεις με τουριστικούς φορείς όπου συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα προώθησης και προβολής των νησιών μας.

Αξιοσημείωτη καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης ήταν η έντονη παρουσία τοπικών συγκροτημάτων των νησιών μας, που χόρευαν παραδοσιακούς χορούς, προσελκύοντας έτσι πλήθος κόσμου και διαφημίζοντας τις ομορφιές και την πλούσια παράδοση του τόπου μας.

Στην έκθεση συμμετείχαν από το νομό Δωδεκανήσου, η Ρόδος, η Κως, η Νίσυρος, η Σύμη, η Χάλκη, το Καστελόριζο, η Κάλυμνος, η Κάσος, η Κάρπαθος, η Λέρος, η Πάτμος, η Αστυπάλαια, και οι Λειψοί και από το νομό Κυκλάδων η Μύκονος, η Πάρος, η Άνδρος, η Τήνος, η Φολέγανδρος, η Ανάφη, η Σαντορίνη, η Σύρος, η Κύθνος, η Κέα και η Μήλος.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr