Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σύλληψη ημεδαπής για οδήγηση σε κατάσταση μέθης στην Πάρο - Συλλήψεις στις Κυκλάδες

29 Ιουνίου 2020 18:31

Σύλληψη ημεδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο Την 27-06-2020 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 46χρονος ημεδαπός ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στη Μύκονο Την 27-06-2020 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 33χρονος αλλοδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. χωρίς άδεια ικανότητας. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο αλλοδαπός διέμενε παράνομα στη χώρα μας και κινήθηκε σε βάρος του η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπής για κατάληψη αιγιαλού στη Νάξο Την 27-06-2020 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 48χρονη ημεδαπή η οποία είχε αναπτύξει και διέθετε σε λουόμενους ομπρέλες - ξαπλώστρες καταλαμβάνοντας χώρο αιγιαλού, χωρίς άδεια.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για ηχορύπανση από καταστήματα στη Σύρο Την 28-06-2020 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου - Ερμούπολης, δυο ημεδαποί ηλικίας 34 και 39 ετών, οι οποίοι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Πάρο Την 28-06-2020 το πρωί συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 36χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπής για οδήγηση σε κατάσταση μέθης στην Πάρο Την 28-06-2020 το πρωί συνελήφθη στη Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 29χρονη ημεδαπή η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr