Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γυναικεία μαγιό 2020: Oλόσωμα vs μπικίνι

16 Ιουλίου 2020 14:52

Έφτασε η ώρα να επιλέξεις γυναικεία μαγιό για το 2020! Ολόσωμα ή μπικίνι; Δες τα πλεονεκτήματα του καθενός και τις φετινές γραμμές και γίνε η star της παραλίας.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ήδη πέφτουν τα πρώτα πλάνα για τις διακοπές. Οι προβληματισμοί σου καθημερινά γίνονται όλο και πιο ανέμελοι και πιθανώς να τριγυρνάει στη σκέψη σου, ποιο μαγιό είναι κατάλληλο για μένα;

Ευκαιρία να δεις πως θα επιλέξεις το κατάλληλο γυναικείο μαγιό:

Σχεδιασμός

Ο πρώτο βασικό κριτήριο είναι η σχεδιαστική φιλοσοφία του. Θες να είναι ένα ολόσωμο ή ένα μαγιό μπικίνι; Τα ολόσωμα μαγιό αγκαλιάζουν το σώμα σου και το προστατεύουν από τον καυτό ήλιο, ενώ τα δεύτερα είναι ιδανικά για το μαύρισμα. Ο σχεδιασμός είναι αποκλειστικά θέμα αισθητικής καθώς πλέον μπορείς να βρεις ολόσωμα μαγιό με αρκετά sexy λεπτομέρειες.

Αποκαλυπτικότητα

Το να είσαι μία αιθέρια παρουσία στην παραλία και να τραβάς τα βλέμματα όλων μπορείς να το πετύχεις με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι με το να επιλέξεις ένα αποκαλυπτικό μαγιό όπως ένα μπραζίλιαν μπικίνι ή ένα micro bikini τα οποία αναδεικνύουν το σώμα σου. Η άλλη είναι επιλέγοντας ένα ολόσωμο μαγιό με ανοιχτά μέρη, το οποίο όμως εφαρμόζει τέλεια πάνω σου και διαγράφει κάθε λεπτομέρεια του κορμιού σου.

Χρώματα

Εάν σου αρέσει το πολύ χρώμα και η ένταση, τότε ένα ολόσωμο μαγιό είναι αυτό που θες. Φέτος πέρα από τα μαύρα, είναι τη μόδα τα color blocking, δηλαδή μαγιό που ακολουθούν εντυπωσιακά και ζωντανά χρώματα όπως του ουράνιου τόξου. Έτσι μπορείς είτε να κερδίσεις με τις λεπτές κινήσεις σου μέσω της μονοχρωμίας, είτε να κρατήσεις τα βλέμματα με τα ζωντανά χρώματα. Η επιλογή είναι δική σου!

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr