Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενημερωτική παρουσίαση σε βρεφικό σταθμό στη Σύρο

25 Ιουλίου 2020 16:19

Στο πλαίσιο δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου που αφορούν στην ευαισθητοποίηση


της μαθητικής κοινότητας σε θέματα οδικής ασφάλειας - πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων και παρουσίασης της αποστολής της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σε προσχολική μονάδα.

Την Πέμπτη 23 Ιουλίου Αξιωματικός του επιτελείου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου και Αστυνομικοί Τροχονόμοι του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου Ερμούπολης επισκέφτηκαν τον Βρεφικό Σταθμό «Ηλιαχτίδες» και ανέπτυξαν στα παιδιά, σε συνεργασία με τους παιδαγωγούς τους, βασικούς κανόνες οδικής συμπεριφοράς αποσκοπώντας και συμβάλλοντας στην καλλιέργεια της σωστής κυκλοφοριακής αγωγής.

Επίσης, έγινε παρουσίαση των μέσων και του εξοπλισμού που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί τροχονόμοι κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Ταυτόχρονα, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα μέσα, οχήματα και εξοπλισμό, που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Υπενθυμίζεται ότι, η Ελληνική Αστυνομία ανταποκρίνεται θετικά σε αιτήματα παροχής διαλέξεων ανάλογης θεματολογίας σε σχολεία, φορείς, οργανισμούς και συλλόγους.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr