Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνελήφθησαν έξι (6) αλλοδαποί για πλαστογραφία ταξιδιωτικών εγγράφων

30 Ιουλίου 2020 17:09

Κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες επιβίβασης

 

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν χθες 29 Ιουλίου 2020, σε περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου συνολικά έξι αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

• Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Θήρας, τέσσερις αλλοδαποί (τρεις άντρες και μία γυναίκα) ηλικίας 27, 29, 38 και 42 ετών, οι οποίοι μετέβησαν στον διεθνή Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων και δελτίου ταυτότητας, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

• Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Μυκόνου, 18χρονος αλλοδαπός άνδρας, ο οποίος μετέβη στον διεθνή Αερολιμένα Μυκόνου και κάνοντας χρήση πλαστού διαβατηρίου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

• Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, 25χρονος αλλοδαπός άνδρας, ο οποίος μετέβη στον διεθνή Αερολιμένα Κω και κάνοντας χρήση πλαστού διαβατηρίου, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ολλανδία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr