Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φοράμε όλοι μάσκα προστατεύουμε την υγεία μας – Στηρίζουμε τον τουρισμό

30 Ιουλίου 2020 19:06

Αν και ο Ιούλιος ολοκληρώνεται με θετικό πρόσημο σε ό,τι αφορά τον απολογισμό της πορείας του κορωνοϊού στη χώρα μας, εντούτοις ο περιορισμός της ελαφράς αύξησης της διασποράς των κρουσμάτων εν μέσω της τουριστικής περιόδου επιβάλλει σε όλους μας να


ακολουθήσουμε πιστά τη νέα οδηγία του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας για υποχρεωτική χρήση μάσκας σε καταστήματα, Μέσα Μεταφοράς και κλειστούς χώρους εξυπηρέτησης πελατών. Ο καθένας από εμάς ξεχωριστά και όλοι μαζί οφείλουμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να διασφαλίσουμε την Δημόσια Υγεία και να συμβάλλουμε σε μια ακόμη συλλογική προσπάθεια που γίνεται σε εθνικό επίπεδο.

Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε είναι σημαντικό να αποτελέσουμε το παράδειγμα προς μίμηση για επισκέπτες και ξένους τουρίστες που βρίσκονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου έτσι ώστε η νέα συνθήκη να εμπεδωθεί σε όλους το συντομότερο δυνατό. Η ατομική ευθύνη αναδεικνύεται σε κορυφαία προτεραιότητα και η ευγενική σύσταση από επαγγελματίες του Τουρισμού προς όσους δεν τηρούν το νέο μέτρο είναι πρακτική αναγκαία.

Έως σήμερα όλοι μαζί έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των τουριστών οι οποίοι επιλέγουν τα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου με ρυθμούς που βαίνουν σταδιακά αυξανόμενοι. Τηρούμε ευλαβικά το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας γιατί γνωρίζουμε ότι η διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας και η ομαλή συνέχεια είναι το κλειδί για να κερδηθεί το μεγάλο στοίχημα της τουριστικής σεζόν.

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr