Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μύκονος: Άγρια επίθεση με λοστούς σε επιχειρηματία

21 Σεπτεμβρίου 2020 23:38

Του έσπασαν το χέρι, τον χτύπησαν στα πόδια και στο κεφάλι έξω από το σπίτι του - Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε ιδιωτικό θεραπευτήριο

Άγρια επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το βράδυ έξω από το σπίτι του γνωστός Μυκονιάτης επιχειρηματίας, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε με λοστούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες περίμεναν τον επιχειρηματία να βγει από την κατοικία του και του επιτέθηκαν χτυπώντας τον με λοστούς σε όλο του το σώμα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να του σπάσουν το χέρι και να του τραυματίσουν την κνήμη του ποδιού, ενώ ο άτυχος άνδρας δέχτηκε χτυπήματα και στο κεφάλι.

Μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο του νησιού με μώλωπες σε όλο του το κορμί και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία για τα τραύματα στο κεφάλι, η οποία βγήκε καθαρή.

Το ΑΤ Μυκόνου διερευνά προανάκριση για την επίθεση στον επιχειρηματία που τον άφησε με ένα σπασμένο χέρι το οποίο θα πρέπει να εγχειριστεί αλλά και εξωτερικές κακώσεις στο σώμα από τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Οι πρώτες πληροφορίες εικάζουν ότι οι δράστες ήταν πιθανότατα μπράβοι της νύχτας, οι οποίοι ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα στον άτυχο άνδρα, ο οποίος προσπαθεί να συνέλθει από τον εφιάλτη που έζησε.

Προς το παρόν δεν έχει καταθέσει στην αστυνομία, κάτι που αναμένεται να γίνει πιθανότατα αύριο, ώστε να διαπιστώσουν οι αρχές αν μπορεί να θυμηθεί αυτούς που του επιτέθηκαν.

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr