×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ηλεκτρονική βλάβη στο «SUPERJET» στη Μύκονο

30 Αυγούστου 2013 18:05

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, από τον υπεύθυνο ναυτικό πράκτορα του Ε/Γ-ΚΑΤ/ΡΑΝ «SUPERJET» Ν.Π.10328, για την ύπαρξη βλάβης στην ηλεκτρονική πλακέτα της αριστερής εξωτερικής κύριας μηχανής (Νο 4 υδροπροωθητήρα).

Μετά από έλεγχο επιθεωρητών Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων διαπιστώθηκε η ηλεκτρονική βλάβη της μηχανής του «SUPERJET» και από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του. Στη συνέχεια κατόπιν αιτήσεως του Πλοιάρχου επετράπη ο απόπλους για μεμονωμένο πλου για λιμένα Περάματος άνευ επιβατών προς αποκατάσταση της βλάβης.

Το προγραμματισμένο δρομολόγιο του πλοίου από Μύκονο για Νάξο - Θήρα - Ίο - Νάξο - Πάρο - Μύκονο - Ραφήνα παρέμεινε ανεκτέλεστο, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Διακομιδές ασθενών

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινέςώρες προχθες, από το λιμάνι τηςΤήνου στο λιμάνιτης Σύρου, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 82χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Ίου στο λιμάνι της Θήρας , με το Ε/Γ - Τ/Ρ «ΔΕΛΦΙΝΙ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Θ. 39, 91χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr