Δήμος Αμοργού: Ενημέρωση για μαθητές

09 Μαϊος 2021 01:05

Όπως ήδη όλοι γνωρίζετε έχει  ξεκινήσει  ο εμβολιασμός για την covid-19 και το προσωπικό του ΚΥ σύσσωμο βρίσκεται στις επάλξεις για να λειτουργήσει σωστά η διαδικασία!


Σεβόμενοι την αγωνία όλων των μαθητών που επιστρέφουν στις σχολικές αίθουσες τη Δευτέρα 10 Mαίου και θέλοντας να βοηθήσουμε στην σωστή χρήση των self tests που απαιτούνται για να ξεκινήσουν τα μαθήματα , ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 09/5 και τις ώρες 10:00-12:00 (χωρίς παρέκκλιση) , νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του ΚΥ θα βρίσκεται στον εξωτερικό οικίσκο για να κατευθύνει σωστά όσους μαθητές επιθυμούν να κάνουν το self test που θα έχουν ήδη στην κατοχή τους από τα φαρμακεία της περιοχής!

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι καθώς προσέρχονται στο χώρο να τηρούν τα μέτρα προστασίας ! Παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα των ημερών, είναι καθήκον μας η βοήθεια στους μαθητές μας που είναι ήδη επιφορτισμένοι με την παρούσα κατάσταση !

Ευχόμαστε καλή επιστροφή στα σχολεία με υγεία !

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos