Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Κέντρο Υγείας Αμοργού αποκτά μοριακό αναλυτή για τεστ COVID-19

16 Μαϊος 2021 13:55

Οι συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και της Διοικούσας Επιτροπής του ΚΥ Αμοργού, για ενίσχυση της υγειονομικής θωράκισης της Αμοργού την τρέχουσα τουριστική περίοδο αποδίδει καρπούς.

Το Κέντρο Υγείας του νησιού αποκτά Μοριακό Αναλυτή μετά από απόφαση της 2ης ΥΠΕ, που έκρινε αναγκαίο τη μεταφορά του αναγκαίου εξοπλισμού στην Αμοργό για την διενέργεια των επιβεβλημένων τεστ COVID 19 με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση και ανάσχεση της πανδημίας.

Η έναρξη της τουριστικής σαιζόν θα βρει πιο ασφαλείς κατοίκους και επισκέπτες στην Αμοργό καθώς με την τοποθέτηση του Μοριακού Αναλυτή στο Κέντρο Υγείας τα αποτελέσματα του σχετικού τεστ θα βγαίνουν άμεσα.

Ο Δήμαρχος Αμοργού κ. Ελευθέριος Καραΐσκος δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά το Υπουργείο Υγείας και τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ κ. Χρήστο Ροϊλό που κατανόησαν τις ανησυχίες και τις αγωνίες μας και προχώρησαν σε αυτή την σημαντική απόφαση για το νησί μας. Η Αμοργός θωρακίζεται έμπρακτα για την επανεκκίνηση του τουρισμού και μεγιστοποιεί την ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών, πάντα με την τήρηση από όλους μας των προβλεπόμενων μέτρων. Σε συνεργασία με τη Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Υγείας και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα πετύχουμε την ασφαλή επανεκκίνηση της κοινωνικής και οικονομικής ζωής του νησιού μας»

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr