Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σύλληψη ημεδαπού για πρόσκληση βαριάς σωματικής βλάβης στη Θήρα - Συλλήψεις στα νησιά των Κυκλάδων

15 Ιουνίου 2021 14:36

Σύλληψη ημεδαπού για πρόσκληση βαριάς σωματικής βλάβης στη Θήρα   

 Την 14-06-2021 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 57χρονος ημεδαπός ο οποίος απείλησε, επιτέθηκε και τραυμάτισε 55χρονο ημεδαπό με ξύλινη σανίδα, προκαλώντας του βαριά σωματική βλάβη, με αφορμή μεταξύ τους  διαφορές. Επίσης, έπειτα από έρευνα που έγινε στην κατοικία του 57χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα πιστόλια, τα οποία κατείχε νόμιμα.

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή στη Τήνο   

Την 14-06-2021 το πρωί συνελήφθη στη Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 53χρονος αλλοδαπός ο οποίος πρώτες πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας αφαίρεσε από επιχείρηση οικοδομικά υλικά και εργαλεία.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Νάξο    

Την 14-06-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 24χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Πάρο    

Την 14-06-2021 το βράδυ συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 40χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα    

Την 14-06-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 36χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (3) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα    

Την 14-06-2021 το βράδυ συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο στη Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 20, 24 και 64 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για παραβίαση μέτρων πρόληψης των ασθενειών στην Ίο   

 Την 15-06-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, δύο αλλοδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών οι οποίοι διοργάνωσαν κοινωνική εκδήλωση (πάρτι) σε εξωτερικό χώρο προσελκύοντας μεγάλο αριθμό ατόμων, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία και παραβιάζοντας τις ρυθμίσεις που ισχύουν για την πρόληψη διάδοσης του κορωνοϊού covid-19. Επιπλέον, σε βάρος του καθενός επιβλήθηκε πρόστιμο 600 ευρώ για μη χρήση μάσκας και παραβίαση περιορισμού κίνησης. Κατασχέθηκε ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσαν για την αναπαραγωγή μουσικής.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr