Εκτύπωση αυτής της σελίδας

1o Μύκονος Basketball camp του Δήμου Μυκόνου στα παιδιά και εφήβους 8 – 18 ετών

24 Ιουνίου 2021 19:13

Ο Δήμος Μυκόνου ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων (ΣΕΔΚΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ) θα διοργανωθεί το 1ο MYKONOS BASKETBALL CAMP για παιδιά και εφήβους 8-18 ετών, αθλητές ή μη, ανεξαρτήτως εμπειρίας στο μπάσκετ.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 2-3-4 Ιουλίου στο γήπεδο μπάσκετ του Γυμνασίου στην περιοχή Βρύση, απογευματινές ώρες 18:00-23:00 και όλοι οι συμμετέχοντες θα καταταχθούν σε γκρουπ ηλικίας, αλλά και δυναμικότητας που θα αναπτυχθούν κατά την διάρκεια του τριημέρου.

Επισημαίνεται ότι στο 1ο MYKONOS BASKETBALL CAMP θα λάβουν μέρος οι:

Κωνσταντίνος Φλεβαράκης και Ελένη Καπογιάννη (προπονητές)

Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Όλγα Χατζηνικολάου, Λολίτα Λύμουρα (αθλητές)

Επίτιμος προσκεκλημένος είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης και στην περιγραφή του αγώνα της λήξης θα είναι ο Βασίλης Σκουντής.

Στόχος του CAMP είναι να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά που ασχολούνται ή θα ήθελαν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό να γνωρίσουν το μπάσκετ μέσα από τα μάτια καταξιωμένων αθλητών και προπονητών που έχουν αφιερώσει την ζωή τους σε αυτό και να μοιραστούν μαζί τους γνώσεις και εμπειρίες.

Σε όλα τα παιδιά θα διατεθούν μπλουζάκια με το λογότυπο του camp και αναμνηστική βεβαίωση συμμετοχής.

Η είσοδος για τα παιδιά είναι δωρεάν και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του covid-19 που θα ισχύουν την περίοδο διεξαγωγής του.

Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι:

  1. Υπεύθυνη δήλωση γονέα,
  2. Βεβαίωση υγείας παιδιού από γιατρό και
  3. Self Test για τον κορονοϊό που πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι 24 ώρες πριν την είσοδό του/της στο χώρο του γηπέδου μπάσκετ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στη σελίδα του Τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς του Δήμου Μυκόνου στο

FB: www.facebook.com/mykonosculture, Instagram.com/Mykonos_Basketball_Camp και στο www.mykonos.gr.

Πληροφορίες στο 22893 60140 καθημερινά εκτός Σ/Κ 08:00 – 15:00.

Όλες οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά με αποστολή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. O αριθμός των συμμετεχόντων θα εξαρτηθεί από το επιτρεπόμενο όριο λόγω Covid-19 σύμφωνα με τα επίσημα πρωτόκολλα.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr